FOTBAL  »  Superliga  »  FOTO EXCLUSIV

Unirea Urziceni, la primul antrenament sub comanda lui Marian Pană

Articol de - Publicat vineri, 18 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 februarie 2011 19:43

Unirea Urziceni s-a reunit astăzi, iar jucătorii au efectuat primul antrenament sub comanda lui Marian Pană, cel care va fi tehnicianu echipei în acest retur de campionat.

Dintre jucătorii vechi ai ialomiţenilor, la şedinţa de pregătire de astăzi au participat: Cernea, Apostol, Rusescu, Pădureţu, E. Nicu. Pană a mai avut sub comanda sa 6 fotbalişti de la juniori şi 3 de la Universitatea Cluj. Pană va fi pe bancă la meciul cu Rapid, de vineri, 25 februarie, ora 20:30.

Marian Pană semnase un contract cu Unirea Alba Iulia, însă a preferat să rezilieze contractul şi să preia Unirea Urziceni. Antrenorul va plăti clauza de reziliere, în valoare de 10.000 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează