FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - GAZ METAN 1-2

Universitatea ar putea reveni la Craiova după un singur meci la Severin

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

După numai un meci la Severin, Mititelu lasă de înţeles că Universitatea ar putea juca din nou pe arena "Ion Oblemenco" încă din acest retur

Ştiinţa s-ar putea întoarce pe fostul "Central" mai devreme decît se preconiza. O spune chiar Adrian Mititelu.
"Indiferent de cît de mult ne-au susţinut fanii din Severin la meciul cu Gaz Metan, casa noastră rămîne «Ion Oblemenco». Sînt conştient că la Severin nu va fi niciodată ca acasă, asta e clar. Nu e exclus să ne întoarcem pe stadionul «Ion Oblemenco» încă din acest retur. Dacă Primăria Craiova va aproba un contract de concesiune întocmit cum trebuie, atunci ne vom gîndi. Asta cu chiria fix un euro pe lună e demagogie, rămîn impozitele şi cheltuielile foarte mari cu utilităţile", a declarat patronul Universităţii la Radio Oltenia Craiova.

Surse din cadrul FRF susţin că derogarea de la regulament pentru ca oltenii să poată evolua pe arena Municipal e valabilă doar pentru o lună şi nu pentru întreg returul. Federalii le-au promis însă oficialilor Ştiinţei că nu va fi o problemă ca "paşaportul" de Severin să poată fi reînnoit.

"Deocamdată, disponibilitatea primăriei de a prelungi contractul de concesiune a arenei «Ion Oblemenco» este falsă. Mă deranjează că mulţi spun că am ajuns să jucăm la Severin pentru că aşa am vrut eu"
ADRIAN MITITELU, patron U Craiova

"Oferta primăriei de a prelungi contractul de concesionare a stadionului rămîne valabilă. Eu sînt adeptul principiului «Cel mai deştept cedează». Din păcate, observ că nici Solomon, nici Mititelu nu vor să facă nici un pas înapoi"
PAVEL BADEA, membru în Consiliul Local

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
forza_craiova
forza_craiova  •  03 Martie 2010, 16:15

noi ne tinem de scandaluri ,alti se intaresc !!

alex_777
alex_777  •  03 Martie 2010, 11:26
Postat de pe 02 Martie 2010, 08:41

Ar fi un lucru bun , pentru Stiinta , daca s-ar intoarce pe "Ion Oblemenco",dar Mititelu are dreptate cand vorbeste despre "un contract de concesiune intocmit cum trebuie " , nu ceea ce i-a fluturat Solomon pe sub nas . Cum am mai spus contracte au mai fost semnate , iar Solomon le-a folosit pe post de hartie igienica . Pana la urma .

Bravo, ai perfecta dreptate! ;)!

 •  02 Martie 2010, 21:00

E ca si cand ai da spre adoptie copilul tau unui frate,desi stii ca-l iubeste foarte mult si ca-i va fi bine,el nu o sa se simta niciodata ca acasa cu propria-i familie.Hai,veniti acasa...............multumim Severin.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează