FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Andrei Ivan are un hematom, Screciu revine cu FCSB + Ar putea debuta Anzor Mekvabishvili

Andrei Ivan e incert pentru derby-ul cu FCSB
Andrei Ivan e incert pentru derby-ul cu FCSB

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 18:38 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 21:23

Extrema Universității Craiova, Andrei Ivan, s-a ales cu un hematom la șold, în cursul meciului cu Farul (1-2), iar medicii așteaptă ca acesta să se resoarbă înainte de a-i face un RMN. Ivan e incert pentru derby-ul cu FCSB, programat duminică.

Oltenii strâng rândurile după eșecul neașteptat în fața Farului (1-2). Și încearcă să se mobilizeze pentru a reveni pe linia de plutire, duminică, în derby-ul cu FCSB.

Rapid, variantă de ultim moment pentru postul de portar! E căpitan de echipă și jucător de națională
RAPID
Rapid, variantă de ultim moment pentru postul de portar! E căpitan de echipă și jucător de națională

Bine e că niciunul dintre jucătorii amenințați cu suspendarea, Nicușor Bancu, 6 avertismente, Alex Crețu, Andrei Ivan, Mihai Căpățână, Alexandru Mateiu și Jovan Markovic, cu câte 3, n-au văzut „galben” contra Farului.

Andrei Ivan are un hematom la șold și va efectua un RMN

Chiar și așa, Ivan e incert pentru „șocul” de pe „Ion Oblemenco”. Înlocuit în minutul 65, contra Farului, extrema oltenilor are un hematom la șold. Iar staff-ul medical așteaptă acum ca acesta să se resoarbă pentru a-i putea face un RMN și a stabili astfel cât de serioasă este leziunea suferită.

Altfel, patronul Mihai Rotaru a venit luni și cu vești bune. Victima unei rupturi musculare, în decembrie, la 2-2 cu UTA, „închizătorul” Vladimir Screciu, unul dintre cei mai buni jucători ai Universității în acest sezon, ar putea reveni chiar cu FCSB.

Verdictul în cazul lui Vladimir Screciu se dă marți

„Marți face un nou RMN, de verificare, dacă e totul ok poate să revină cu FCSB. Nu știu dacă titular sau pe parcurs, vom vedea mâine care este rezultatul RMN-ului”, este citat Rotaru de fanatik.ro

De asemenea, finanțatorul oltenilor a anunțat că, duminică, Petev îl va avea la dispoziție și pe ultimul sosit în Bănie, Anzor Mekvabishvili: „Actele cred că le vom face săptămâna aceasta și va depinde foarte mult de ceea ce spune departamentul tehnic, dacă este pregătit din punct de vedere fizic.

La noi nu au fost probleme cu actele. Pe Maldonado l-am luat cu avion privat de la Sofia ca să își ia viza și să fie apt pentru meciul de aseară. Nu avem o problemă cu astfel de organizări. Jucătorul poate să își ia permisul de muncă și-l va lua și poate să îl ia, regulamentar. Nu este niciun impediment din punct de vedere legislativ”.

Rotaru nu exclude un al patrulea transfer: „Suntem gata să plătim un milion”

În altă ordine de idei, Rotaru nu exclude o a patra achiziție în această iarnă, după Soiri, Maldonado și Mekvabishvili. „Suntem în discuţii. Nu pot să vă spun pe ce post. În apărare nu mai ai unde să aduci. Obiectivul pentru acest an este podiumul şi Cupa României.

Vom fi mai puternici. Odată cu revenirea lui Screciu şi venirea lui Anzor, georgianul, vom fi mai puternici. Suntem în discuţii şi pentru atac, dar uneori ne lovim de cifre astronomice.

Universitatea Craiova îşi permite să plătească 1 milion de euro pe un jucător. Acesta este nivelul nostru. Dacă noi considerăm că este un jucător de excepţie, noi suntem gata să plătim un milion”, a spus patronul juveților.

VIDEO Denil Maldonado, hondurianul ajuns la Universitatea Craiova, se prezintă fanilor juveți

Ce mai puteți citi:

Numărul spectatorilor prezenți la meciul Voluntari - Oțelul » Nu e o farsă, e informarea OFICIALĂ!

Încă un transfer rezolvat. Cât îi plătește FC Argeș lui Petrișor Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Karkaleki
Karkaleki  •  24 Ianuarie 2024, 15:14

Suporteri de rezultat ce sinteti!! Nu v-a spus patronul vostru cel sfint ca e un proiect pe 3 ani? Iudelor! 3 ani trebuie sa cintati osanale si imnuri pe stadion, sa cumparati, sa faceti ce vi se apune. Daca in octombrie 2026 nu incepeti sa luati titlul, atunci sa incepeti sa kibitati. Pina atunci, banu' la nea Miaie si mucles! Ia uite le ei ... n-ati pierdut mai geniilor la Caritas si FNI? Ce mai e pentru voi inca o tzeapa?

dandana
dandana  •  24 Ianuarie 2024, 09:37

Andrei Ivan are o coborâre de formă drastică. Nu ai cum frate sa joci asa prost, și oricând te poți reprofilat ca jucător. Dar asa este la Craiova, vorbim de campionate și ținem în echipă toți expirați. Câmpanu era perfect pe aceea parte în acel meci, iar Bancu și el trebuia schimbat și apărătorul central adus. Au fost sub orice critică, ziceai ca sunt jucători și niște găini rătăcite pe teren. De Bancu se mai întâmplă să ai un meci prost. Dar Ivan nu se mai oprește în a fi mediocru. Eu cred că ar trebui sa renunțăm și la atacant, oricum ii băgăm degeaba dacă nu-i jucăm. Nu ai cum frate sa nu joci la atacant decât de 2 ori într-un meci. Iar rotaru spune că aduce atacant și îl aduce pe dracu. Aduce apărători dar mijlocul și atacul suferă teribil. Asta este strategia lui Rotaru. Frate dă-i la un jucător cu 100 de mii în plus și adu-l, nu sta și negocia pana pierdem puncte.

dobrin
dobrin  •  23 Ianuarie 2024, 01:32

Cand am vazut hematom m-am speriat, initial m-am gandit ca bietul Ivan are hematom la creier. Dupa cateva secunde mi-am dat seama ca n-avea cum.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează