FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3

Critici pentru olteni după prestația din derby-ul cu CFR: „Craiova arată ca o echipă care nu merită să fie pe podium”

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 07:51 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 08:00

După eșecul contra lui CFR Cluj, 1-3, CS Universitatea Craiova a fost criticată pentru jocul prestat teren propriu.

Fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău și Mirel Albon, fostul selecționer al naționalei de fotbal feminin, au analizat meciul și s-au declarat dezamăgiți de modul în care au jucat eleviil lui Marinos Ouzounidis.

Craiova, criticată după meciul cu CFR Cluj

„Prima repriză a fost una echilibrată, dar în a doua a fost ceva bizar! Craiova nu a ieşit bine de la cabine. Mă aşteptam să arate mult mai bine. Oltenii veneau după patru meciuri fără victorie şi erau motivați să nu piardă locul 3.

Chiar şi în prima repriză CFR a fost mai bună, iar Păun e omul meciului. A făcut un meci extraordinar”, a spus Sabău, la Look Sport+.

„Craiova nu a arătat că se poate lupta de la egal la egal cu CFR! Diferenţa putea să fie şi mai mare.

Au fost minute bune în care Craiova nu a pus nicio problemă. Arată ca o echipă ce nu merită podiumul!”, a spus și Mirel Albon pentru sursa citată

VIDEO Marius Bilașco: „Meciul cu Botoșani o să fie mai greu”

Citește mai multe știri despre Craiova – CFR Cluj:

N-a mai rezistat! Ouzounidis și-a desființat jucătorii: „Au distrus totul, să-mi explice! Eu nu accept”

3 faze controversate în CS U Craiova - CFR: penalty EVIDENT neacordat de Kovacs! Verdictele specialistului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  17 Mai 2021, 10:38

La ora actuala echipele din fata CFR,FCSB si CSU joaca mai slab decat urmatoarele din play-off si probabil chiar a unora din play-out. Toate sunt stresate de ritmul de meciuri la 2-3 zile, de gandul la titlu,de multele accidentari. CFR avand cel mai numeros lot si apropiat valoric a rezistat cel mai bine si va castiga iar campionatul. FCSB a avut si ea multi jucatori chiar tineri si foarte tineri, dar au fost solicitati cu cocteiul Neubert, cu criticile patronului si contrele cu noua Steaua. Pierde iar titlul. Universitatea roasa si ea de accidentari si ritmul de jocuri n-a stiut cand sa vanda jucatori cautati Bancu, Cicaltau, Mateiu etc.,dar mai cu seama n-au stiut sa cumpere. Tine jucatori imprumutati pe la alte echipe,au luat atatea ciurucuri de pe la Gaz M(mai putin M. Constantin care a fost prea solicitat pentru varsta lui),de la Botosani,pe Camara etc. Echipa 2 e la baraj de retrogradare din liga 3, juniorii nu mai joaca finale sau macar semifinale deci o scadere grava a fotbalului in zona. Adaugand la astea si Merinosul de Palace pardon Grecia care le-a stricat stilul de joc vor fi locul cuvenit,adica 4. Strans randurile ,strans din dinti si macar luati cupa. Nu-i usor asa ca mobilizare maxima

Vezi toate comentariile (1)
Comentează