FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Apropiații Universității Craiova povestesc noi detalii despre Devis Mangia: „A avut invitații și pentru alți jucători” + Cum a plecat italianul din oraș

Devis Mangia // FOTO: Imago
Devis Mangia // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 12:31 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 13:23

Apar tot mai multe informații din apropierea clubului Universității Craiova, după dezvăluirile făcute la GSP LIVE de mama lui Răzvan Popa despre Devis Mangia.

Mama fostului fundaș a povestit că în octombrie 2017, când Popa a ajuns la Craiova, Devis Mangia l-a chemat la mai multe întâlniri între 4 ochi, sub pretexte fotbalistice, când de fapt scopul era unul sexual. 

Primele reacții de la Craiova după acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa lui Devis Mangia » Cârțu: „Nu intru în polemici d-astea
CSU CRAIOVA
Primele reacții de la Craiova după acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa lui Devis Mangia » Cârțu: „Nu intru în polemici d-astea" + Rotaru: „Nu comentez o mizerie. Dați un mail la club"

Mangia nu l-ar fi abordat doar pe Răzvan Popa 

Apropiați ai clubului din Craiova dezvăluie pentru Gazeta Sporturilor că Devis Mangia nu l-a chemat doar pe Răzvan Popa la întâlniri private. 

„Mangia a mai avut invitații la cafea și pentru alți jucători. Acum, nu știm de ce-i invita”, spun oameni din anturajul echipei. 

Ce spune mama lui Răzvan Popa

Chiar Rotaru l-a sunat pe Răzvan și i-a zis că antrenorul vrea să-l cunoască. Ni s-a părut că e ceva de bine. El ne-a povestit de prima întâlnire, de a doua. Știam că le stopase ulterior, începea să le refuze. Una a refuzat-o de față cu mine, alta de față cu prietenii. 

- Alexandra Popa

Mangia îl căuta, iar el se eschiva. Noi ne gândeam că Mangia îl critică, la asta ne gândeam . La un moment dat, mi-a spus «Știi întâlnirile alea? Hai să-ți spun de ce nu mă mai duc». Mi-a spus că a avut un șoc că la o întâlnire Mangia începuse cu avansuri, cu propuneri indecente. Toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în fața lui.

 - Alexandra Popa

 Răzvan Popa, tachinat de colegi în vestiar 

În vestiar, fostul fundaș era tachinat de colegi, pe seama relației cu Devis Mangia, fără să cunoască trauma prin care trecea jucătorul.

„Jucătorii făceau mișto în vestiar de Popa. Spuneau că Mangia îl place”, dezvăluie sursele Gazetei.

Mangia a plecat pe furiș din Craiova 

Mangia a fost demis luni, 15 aprilie 2019, după 1-2 cu Viitorul, la scurt timp după ce familia lui Răzvan Popa i-a spus lui Rotaru toate problemele dintre antrenor și fotbalist. 

Din informațiile Gazetei, antrenorul italian a plecat seara din Craiova, pe ascuns. Mangia a fost înlocuit de Corneliu Papură, dar staff-ul său a rămas până la finalul sezonului. Iar clubul nu a anunțat că demiterea a fost provocată de probleme extra-sportive.

Mama lui Răzvan Popa acuză clubul Universitatea Craiova  

La GSP LIVE, Alexandra Popa a dezvăluit ce a discutat cu Rotaru, chiar înainte ca Mangia să fie demis. 

„Am discutat duminică și mi-a spus să nu fac nimic până marți. Ne-a rugat să nu ne ducem a doua zi la echipă. A zis să așteptăm o zi. Am simțit atunci că face ceva. Următoarea zi am văzut că Mangia a fost demis. Răzvan ne-a zis că Mangia nici nu mai venit la echipă. 

Am simțit că decizia a fost luată la presiunea noastră. După aceea Rotaru ne-a sunat și ne-a mulțumit că nu am făcut nimic. Mi-a zis că ce vorbit el cu Devis rămâne între ei și că Mangia a plecat deja din țară. Cred că a fost ajutat de club să scape”, a spus mama lui Răzvan Popa.

VIDEO Răzvan Popa a cedat în vestiar și a spus tot colegilor: „Unui coleg i s-a făcut rău” 

 Citește și:

EXCLUSIV Primele reacții de la Craiova după acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa lui Devis Mangia » Cârțu: „Nu intru în polemici d-astea" + Rotaru: „Nu comentez o mizerie. Dați un mail la club"

EXCLUSIV De ce nu a mai ajuns Devis Mangia la FCSB » Gigi Becali, dezvăluiri în premieră după acuzațiile de hărțuire sexuală: „Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
bl0catu
bl0catu  •  05 Octombrie 2022, 18:45

tare mi-e frica ca (!) daca au fost mai multe invitatii in oras si doar Popa a iesit in fata sa reclame, ca a fost mai mult intre ei decat iesit! adica daca altii nu l-au reclamat, ma gandesc ca pe Popa asta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  03 Octombrie 2022, 19:02
Postat de firaldo pe 03 Octombrie 2022, 16:43

"«Știi întâlnirile alea? Hai să-ți spun de ce nu mă mai duc». Mi-a spus că a avut un șoc că la o întâlnire Mangia începuse cu avansuri, cu propuneri indecente. Toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în fața lui." Asta a zis mama lui...că o întâlnire...nu spune ultima...înseamnă că au mai fost după...de ce s-a mai dus?Prietene acești *** i oprești numai dacă vorbești ..dacă-i reclami la politie ..de ce au tăcut 3 ani?Daca vb atunci Mangia era terminat că antrenor și nu ajungea să facă la fel prin Malta.

“Hai să-ți spun de ce nu mă mai duc” nu te duce spre ideea că și-a pus-o pe masă la ultima întâlnire? Chiar trebuie să vă deseneze omu’ ca să pricepeți? După ce i-a propus filmul cu macaroana-n mână, jucătorul a refuzat alte întâlniri, invocând tot felul de motive. Adică ăla tot îi propunea, ori nu pricepuse ori se simțea sigur pe poziția lui. De aia l-a așteptat la colț cu prima greșeală, a ajuns la echipa a doua, nu a mai jucat deloc. Ce poți să te intrebi e cum de a pierdut echipa acasă cu Viitorul exact când avea nevoie Rotaru să scape de manipulant?

bulldo
bulldo  •  03 Octombrie 2022, 19:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează