FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

CORESPONDENȚĂ DIN BULGARIA Eugen Neagoe surprinde: „Ei doi sunt noile transferuri”

Eugen Neagoe visează să câștige titlul ca antrenor al Universității, după cel reușit și ca jucător +24   FOTO
Eugen Neagoe visează să câștige titlul ca antrenor al Universității, după cel reușit și ca jucător

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iulie 2023 07:06 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 09:22

Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, are parte numai de vești bune în cantonamentul din Bulgaria. După sosirea lui Alexandru Mitriță, antrenorul primește semnale pozitive și dinspre Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram, ambii aproape de refacerea totală după accidentări grave.

  • Gazeta Sporturilor e prezentă în cantonamentul celor de la Universitatea Craiova din Bulgaria. Reporterul Vlad Nedelea transmite cele mai importante informații de la fața locului.

Universitatea Craiova intră în linie dreaptă cu pregătirea noului sezon. Oltenii dau azi peste cel mai dificil adversar din acest cantonament, Ludogorets, campioana ultimelor sezoane din Bulgaria. Iar antrenamentele lui Eugen Neagoe sunt tot mai tari, deși pentru ai săi urmează un program cu partide de verificare din două în două zile.

Gestul extrem pregătit de Cristian Tudor Popescu, dacă se dovedește că Simona Halep s-a dopat intenționat: „Vă spun clar!”
PROMISIUNE
Gestul extrem pregătit de Cristian Tudor Popescu, dacă se dovedește că Simona Halep s-a dopat intenționat: „Vă spun clar!”

Vești bune la Universitatea Craiova: s-au întors „pacienții”

Sosirea lui Alexandru Mitriță nu e singura veste bună pentru „Geană”. La antrenamente a participat, și a făcut-o fără emoții sau teamă, și Nicușor Bancu. Căpitanul Craiovei s-a întors după 8 luni, absență cauzată de o ruptură de ligamentele încrucișate de la genunchiul stâng într-un meci cu Rapid. 

„E căpitanul nostru, a fost unul dintre motoarele echipei. De când am venit la Craiova, nu l-am avut în niciun meci. Abia acum a revenit și face antrenamente normale, pot spune că e un transfer pentru mine. La fel ca și Baiaram”, a explicat Neagoe pentru GSP. 

Sper ca în prima etapă să fiu măcar pe bancă dacă nu chiar titular”, a completat și jucătorul.

Și Ștefan Baiaram intră în linie dreaptă

La antrenamentele echipei a participat în ultimele zile și Ștefan Baiaram. N-a făcut-o total, s-a alăturat grupului doar la anumite exerciții, simple, care să nu-l solicite foarte mult. În rest a efectuat alergări ușoare. Neagoe știe că nu va putea miza pe unul dintre "underii" săi din prima rundă, însă se așteaptă ca în etapa a 3-a sau a 4-a jucătorul să fie apt. 

„Ne-a lipsit mult și el, mult timp din cauza operației suferite. În play-off nu ne-am putut baza nici pe ei doi, dar nici pe Vătăjelu și tot am arătat că avem forță”, a mai zis „Geană”.

20, 30, 45 de minute pentru Bancu

Nicușor Bancu a și fost folosit de Eugen Neagoe în primele două amicale, câștigate de formația olteană. A evoluat 20 de minute cu Botev, apoi cu Drita a intrat o jumătate de oră. Neagoe are în plan să-și folosească căpitanul și în partida cu Ludogorets și să-i dea o repriză acestuia, în testul de azi de la ora 18:00.

Pe Nicușor Bancu l-am și folosit în primele amicale, sper ca antrenamentul să decurgă normal, poate să fie la capacitate maximă de la început.

Mitriță e un jucător nou și pentru mine mai sunt încă doi. Nu-i știți? Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram. Pe primul nu l-am avut deloc la dispoziție, iar pe al doilea foarte puțin

Eugen Neagoe, antrenor Craiova

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova:

Alexandru Mitriță explică de ce s-a întors la Universitatea Craiova: „Am câștigat bani timp de 4 ani, dar m-a durut și înrăit să văd echipa în afara cupelor europene”
INTERVIU
Alexandru Mitriță explică de ce s-a întors la Universitatea Craiova: „Am câștigat bani timp de 4 ani, dar m-a durut și înrăit să văd echipa în afara cupelor europene”
Ritm spartan sub ochii lui Rotaru » Neagoe a pregătit un tur de forță pentru Mitriță și restul! Sâmbătă, amical tare
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Ritm spartan sub ochii lui Rotaru » Neagoe a pregătit un tur de forță pentru Mitriță și restul! Sâmbătă, amical tare

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
dandana
dandana  •  01 Iulie 2023, 13:07

Ce naiba ne ia la mișto și ăsta? Frate unde este forța asta când ei erau găini nu lei. Când voluntari accelera și ăștia făceau pe ei. Pe bune Neagoe? Chiar vrei sa faci ca și Cîrțu ca mai apoi să vedem realitatea? Lasă-ne cu transferurile astea și aduceți jucători cu forță precum Crețu. Chiar nu va este rușine sa ne mințiți an de an, și toți antrenori fac asta. Va vindeți pentru niște amărâți de bani și viețile voastre. Spune adevărul ca îl știm, la Craiova sunt numai figuranți care nu au ce căuta acolo. Un Markovici sau Bairam mereu sunt în plus pe teren, mereu Craiova joacă în minus cu 2 sau mai mulți jucători ca nu sunt de nivelul ligi 1. Nu îți mai bate joc de fani acestei echipe și spune adevărul ca nu avem mijlocași care sa dea o pasa, ca l-ai adus pe *** Vladoiu care gafează la fiecare meci, ca în atac Markovici este mereu minus pe teren. Ce dracu, chiar ne luați la mișto pe fiecare an sa nu mai aduceți nimic. Investiți în mama dracu, ca asta face un club, ia jucători să-i poată vinde cu mai mult. Voi ce dracu faceți? Aduceți copii, oi vindeți la anul și devin niște nulități afară

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parachioara5
parachioara5  •  01 Iulie 2023, 12:40

...daca nu schimbam tiranul din fruntea FRF cu un om cinstit nu avem nicio sansa la titlu ...ne antrenam degeaba...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează