FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0

VIDEO Râdea și arbitrul! Gafa dubioasă prin care căpitanul lui Croitoru a decis duelul dintre Universitatea Craiova și FC Argeș: „Mi-am bătut joc de echipă”

Tofan s-a ales și cu un „galben” după hențul comis // foto: Cristi Preda, GSP +10   FOTO
Tofan s-a ales și cu un „galben” după hențul comis // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 19:44 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 20:52

Costinel Tofan (26 de ani), căpitanul lui FC Argeș, a comis un penalty curios în minutul 72 al meciului cu CSU Craiova din Bănie. Andrei Ivan l-a transformat în minutul 74 și a adus astfel victoria pentru alb-albaștri, 1-0. 

Partida dintre CS Universitatea și FC Argeș, una închisă, fără mari ocazii de gol, a fost deblocată de un penalty dictat în urma unei intervenții comice.

În minutul 72, Bogdan Vătăjelu a centrat în careul alb-violeților. Marius Constantin nu a putut respinge mingea, care a căzut în fața careului mic al lui Straton. Balonul a fost lovit apoi cu mâna stângă de către căpitanul piteștenilor, fundașul dreapta Costinel Tofan, care a părut că se întinde intenționat cu brațul spre mingea care se ducea în aut!

S-a amuzat chiar și arbitrul! Gafa prin care Costinel Tofan i-a dăruit victoria Craiovei: „Mi-am bătut joc de echipă”

Hențul evident parcă l-a amuzat și pe „centralul” Rareș Vidican, care avea zâmbetul pe buze atunci când i-a arătat cartonașul galben lui Tofan.

+6 FOTO

Andrei Ivan a „confiscat” mingea și a transformat penalty-ul fără emoții, pentru 1-0. În momentul execuției, oltenii aveau doi jucători în careul advers, lucru nepermis de regulament. Baiaram era intrat metri buni în careu, chiar sub privirile „centralului”!

+6 FOTO

Ulterior, în minutul 78, Marius Croitoru l-a schimbat pe Tofan cu Tîrcoveanu. Dezamăgit de greșeala comisă, Tofan s-a așezat pe bancă și și-a pus mâinile pe cap.

+6 FOTO

După meci, Tofan a încercat să explice faza: „Am văzut târziu mingea, am vrut să dau cu capul în ea și mi-a venit în mână. Mi-am bătut joc de echipă, de colegii mei!”. 

Mai multe știri de actualitate:

Mărțișor de râsu'-plânsu'. Universitatea Craiova a câștigat cu Argeș după un cadou al lui Tofan

Marco Dulca și cum l-a șocat fosta iubită, Mihaela Buzărnescu: „Mama mea era supărată, plângea, era nervoasă, sunt chestii care afectează familia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  02 Martie 2023, 15:07
Postat de .koba pe 02 Martie 2023, 07:30

V-ati numit, va numiti si va veti numi : blue lions capital s.a. mogosoaia. Deci singura clona dovedita din Romania fara drept de joc in cupele europene in orimii 3 ani! Mai pqrosti decat fcsb sau farul/viitorul :)))))))

Repeta aceleasi texte polly rezultatul e acelasi fc who 2017 o clona fara nume si stema sau drept de joc in europene in 2017-2020

parpalache
parpalache  •  02 Martie 2023, 08:57

Tofan e dubios rau!A mai„comis-o”și cu fcsb(de fiecare data când joaca impotriva lor)!

dr.jivago
dr.jivago  •  02 Martie 2023, 08:42

Rade si...arbitrul! Tipic si traditional romanesc. Din cauza unor neterminati ,saltimbanci, un antrenor cu har, talentat va fi ghilotinat... Dar intrebarea ramane inclusiv ptr Costinel ( creier de Gigel) , blatist sau parior?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează