FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova, în genunchi, fizic și psihic! Dezastru după 1-4 cu FCSB: probleme mari înainte de Conference League

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2021 13:18 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 14:09

Eșecul la scor suferit în fața FCSB-ului, 1-4, i-a pus pe cei de la CS Universitatea Craiova pe butuci înaintea returului cu Laci. Ivan nu poate merge, Baiaram se plânge de gleznă, Câmpanu de claviculă. Iar moralul e la pământ, după cum recunoaște „interimarul” Dragoș Bon.

La Craiova e ca după război. Despărțirile de Cicâldău și de Ouzoundis au avut drept efect imediat un 1-4 cu FCSB, pe Arena Națională. O înfrângere dură, ce a adus cu sine alte probleme. Cele mai dure, înaintea returului de joi, cu KS Laci (0-1 în prima manșă), sunt accidentările intervenite. 

Andrei Ivan a suferit o ruptură musculară și a fost înlocuit în minutul 17. Potrivit informațiilor Gazetei, nu poate merge și azi ar urma să fie supus unui RMN, pentru a se determina gravitatea leziunii. Din anturajul său a răzbătut informația că „e rău de tot" și că speră să stea „doar două luni". 

Ștefan Baiaram e și el „în piuneze". Avea probleme dinaintea meciului cu FCSB, staff-ul medical a făcut toate eforturile ca să-l recupereze, dar n-a fost de ajuns. Introdus în minutul 28, în locul lui Câmpanu, el a rezistat până la final, însă azi s-ar fi plâns că glezna îl doare „mai rău decât înainte". 

Câmpanu, la rându-i, acuză probleme la claviculă. În afara accidentărilor, juveții se confruntă și cu probleme de moral. 

Afirmațiile "interimarului" Dragoș Bon, de la finalul derby-ului cu FCSB, indică o echipă afectată psihic: „Nu sunt mulțumit de cum au arătat băieții din punct de vedere mental. Am încercat să îi trezesc la pauză, dar nu am reușit în totalitate".

N-a funcționat nimic. Ne-au dominat, au fost mai buni și au meritat victoria. Din păcate, n-am fost noi în seara asta.
- Dan Nistor, mijlocaș U Craiova, la finalul meciului cu FCSB

4 accidentațiau oltenii în acest moment: Ivan, Baiaram, Câmpanu, toți jucători ofensivi, și Papp

Cosmin Olăroiu, declarații după partida dintre FCSB și CSU Craiova: „Fotbalul ar trebui să revină la ce a fost odată”

Citește mai multe știri despre FCSB - CSU Craiova:

Gigi Becali, ironii cu Mihai Rotaru după FCSB – Universitatea Craiova » Ce mesaj i-a dat rivalului său

Antrenorul Craiovei nu s-a ferit de cuvinte: „Rușinos! Am încercat să îi trezesc la pauză, dar nu am reușit” + cum explică modificările din echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
deusdat
deusdat  •  26 Iulie 2021, 17:21

De Liga Conferință le arde lor? Abia ar face față în Liga 2.

george.br
george.br  •  26 Iulie 2021, 16:13
Postat de pamparam21 pe 26 Iulie 2021, 16:02

Clona are numele și palmaresul bai Orijinalule. Citește pe LPF sa te dumirești. Ăștia scriu pro echipei familiei pentru că sunt remunerați in acest sens, tu de ce *** degeaba, speri și matale la un parcela prin baltă ? :)))

Nu te mai trezesti din somn, clonache...:)))

pamparam21
pamparam21  •  26 Iulie 2021, 16:02
Postat de george.br pe 26 Iulie 2021, 14:05

Mare titlu... o clona sta in genunchi:))) Pai si cum ar trebui sa stea??

Clona are numele și palmaresul bai Orijinalule. Citește pe LPF sa te dumirești. Ăștia scriu pro echipei familiei pentru că sunt remunerați in acest sens, tu de ce *** degeaba, speri și matale la un parcela prin baltă ? :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează