FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA – FCSB 0-1

Florin Tănase, după CSU Craiova - FCSB 0-1: „Dacă se dădea penalty la CFR - Farul, jucam și noi mai relaxați acum”

Florin Tănase +21   FOTO
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 21:33 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 22:27

FCSB s-a impus dramatic în derby-ul cu CSU Craiova, scor 1-0, după golul marcat pe final de Ivan Mamut, și continuă lupta la titlu. Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, a analizat prestația echipei sale.

Tănase a ținut să evidențieze greutatea cu care FCSB a câștigat în „Bănie” și anunță că roș-albaștrii sunt determinați să câștige și meciurile rămase pentru a ieși campioni.

Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”

„Un meci greu, împotriva unei echipe bune, care joacă, Stadionul era plin, îi împingea de la spate. Dar suntem fericiți că am făcut față și am luat cele 3 puncte. Așa a fost să fie de câteva ori, alte dăți când i-am bătut aveam 2-0, 3-0 la pauză, alte ori ne-au bătut ei.  

A fost un meci dificil, trebuia să alergăm pentru că pasează și ei. Suntem obligați să câștigăm fiecare meci. Dacă arbitrul dădea penalty la CFR cu Farul puteam juca și noi mai relaxați, dar așa trebuie să jucăm cu sabia deasupra capului și sperăm să câștigăm cele două meciuri rămase. 

Patinam puțin, d-aia nu am putut accelera. Așa au jucat și la București, cum au jucat în prima repriză. În a doua repriză ne-am desfăcut mai mult, au avut mai multe spații, puteau să ajungă mai ușor pe fundașii noștri centrali”, a declarat Tănase la Orage Sport.

Cu siguranță, dacă vor juca cum au jucat în seara aceasta, eu i-am simțit proaspeți, depinde ce meci vor avea și în Cupă. Dacă vor juca așa cu siguranță îi pot încurca pe cei de la CFR.
-Florin Tănase

Florin Tănase continuă să pună presiune pe cei de la CSA Steaua

În urma victoriei cu Craiova, Tănase a declarat din nou că își dorește ca meciul decisiv cu CFR Cluj să se joace în Ghencea.

„Nu știu unde vom juca cu Voluntari, dar eu aș vrea ca meciul cu CFR să se dispute pe stadionul din Ghencea. Din ce am mai urmărit și eu la televizor, că mai urmăresc emisiunile de când cu războiul ăsta, mi se pare că domnul Dîncu este un om bun și cred că până la urmă ne va lăsa să jucăm acolo”, a mai precizat Tănase.

+17 FOTO

VIDEO Sorin Cârțu, după înfrângerea cu FCSB: „A fost strict vorba de ghinion”

Citește și:

Fanii CSA Steaua, mesaj dur pentru Gigi Becali » Cum au transmis că nu o vor pe FCSB în Ghencea

Gigi Becali a făcut retușul » L-a scos din echipă pentru FCSB – Universitatea Craiova după ce l-a criticat în direct

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mosvasile
mosvasile  •  09 Mai 2022, 11:03
Postat de laur_gr pe 09 Mai 2022, 10:26

FCSB a avut un penalti nedat, dar cu toate astea FCSB a avut noroc, cum a avut Craiova in tur.

Te iei dupa comentatorii transmisiei tv?***!Dupa care regulament sa se dea penalty, daca ți-ai atins adversarul cu...pieptul?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  09 Mai 2022, 11:00

Așa zici tu mai Tanasel?Te-ai facut și tu vreun comic vestit al micului ecran!!!Pai dupa mintea voastra arbitrii ar trebui sa va dea penalty și daca se uita urât vreun adversar la voi!

111855873007282
Un Timisorean  •  09 Mai 2022, 10:42

Baietasul asta, e numai gura de el, le stie si-isi da cu parerea in toate, dar aseara a fost INEXISTENT !!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează