FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA – FCSB 0-1

VIDEO Eroul celor de la FCSB știa că va marca: „I-am spus: «Am nevoie de 10 minute!»”

Ivan Mamut +21   FOTO
Ivan Mamut

Articol de , , - Publicat duminica, 08 mai 2022 22:04 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 22:42

FCSB s-a impus dramatic în derby-ul cu CSU Craiova, scor 1-0, după golul marcat de Ivan Mamut, și continuă lupta la titlu. Atacantul croat a vorbit despre reușita sa.

Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”
Universitatea Craiova – FCSB 0-1
Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”

„Înainte de meci, am vorbit cu Pinti (n.r. - secundul Mihai Pintilii) și i-am spus că am nevoie de 10 minute și o să dau gol. Sunt bucuros că am câştigat şi, pentru încrederea mea, contează golul. Am fost accidentat şi am lipsit mult timp. 

La cât am lipsit, golul a venit cu o bucurie mare pentru echipă şi nu am putut să nu mă bucur. Nu e important că am marcat eu, ci că a câştigat echipa”, a declarat Ivan Mamut la Orange TV.

Basarab Panduru a rămas „mască” după golul lui Mamut

Basarab Panduru s-a declarat complet surprins că Toni Petrea l-a introdus în teren pe Mamut.

„Mamut o grămadă de vreme nu a fost nici măcar în lot. După care a apărut, așa, din când în când. În ultimele trei meciuri nu a apărut deloc. În ultimele două meciuri, câștigate cu 4-0, te gândești că, dacă ai nevoie de un jucător și vrei să îl ții în priză, îi dai minute în momentele alea, când conduci cu 4-0. Apoi îl bagi acum. 

Ce o fi fost în capul tău când l-ai băgat acum, nu știu. Uite că, până la urmă, dă cu călcâiul, intră mingea în poartă și îți aduce o mare victorie”, a declarat și Basarab Panduru pentru sursa citată.

+17 FOTO

Citește și:

Fanii CSA Steaua, mesaj dur pentru Gigi Becali » Cum au transmis că nu o vor pe FCSB în Ghencea

Gigi Becali a făcut retușul » L-a scos din echipă pentru FCSB – Universitatea Craiova după ce l-a criticat în direct

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
paolo13
paolo13  •  09 Mai 2022, 07:37

Ascunde-te, cel putin pana la baraj.

gicab
gicab  •  09 Mai 2022, 00:31
Postat de geogeo pe 08 Mai 2022, 23:30

Pandi, tu trebuie sa știi ca antrenorul ii vede la antrenamente si-si poate face o idee daca e in forma un jucător sau nu. Poate ca Petrea are fler!

E ridicol sa l bagi in discuție pe Petrea când toată lumea știe cine face schimbările... in orice caz sa știi ca ai nevoie de 10 min pt a da gol e cel puțin curios ...oricum a fost un meci frățesc

geogeo
geogeo  •  08 Mai 2022, 23:30

Pandi, tu trebuie sa știi ca antrenorul ii vede la antrenamente si-si poate face o idee daca e in forma un jucător sau nu. Poate ca Petrea are fler!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează