FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - HERMANNSTADT 2-0

Eugen Neagoe, după primul succes la Craiova: „Chiar i-am spus patronului că e dificil”

Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova
Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 22:48 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 22:49

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul de la CSU Craiova, a comentat victoria cu Hermannstadt, scor 2-0, primul lui succes la cârma echipei din Bănie. 

„În această seară am întâlnit o echipă bună, știți foarte bine ce rezultate au avut cei de la Hermannstadt. Ne așteptam la un meci dificil, dar cred că am controlat partida de la un capăt la altul, chiar dacă în prima repriză nu am avut multe ocazii de a marca. I-am ținut departe de poarta noastră, au avut o singură șansă.

În repriza a doua cred că am jucat foarte, foarte bine, așa cum ne dorim. Am înscris două goluri, am mai avut o bară, alte ocazii, scorul putea fi mai mare”, a precizat Neagoe, după cea dintâi victorie a Craiovei cu el la cârmă.  

Gică Popescu atacă frontal Rapidul: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare” + susținut de Petrescu și Răducioiu
ATAC
Gică Popescu atacă frontal Rapidul: „Am înțeles, e an centenar, dar nu așa! Dumnezeule, ajunge! E sfidare” + susținut de Petrescu și Răducioiu

Eugen Neagoe, după CSU Craiova - Hermannstadt: „Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei Ivan”

Ulterior, Neagoe l-a lăudat pe Andrei Ivan, autorul unei „duble” astăzi: 

„Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei, e valoros, la fel ca ceilalți jucători. Avem un lot valoros, cu jucători cu experiență foarte mare. De asta este Ivan căpitan, de asta este în vizorul echipei naționale. Trebuie să vină cu execuții foarte bune, a marcat și la acel corner, a înțeles unde să atace”. 

„Este meritul băieților în totalitate, merită felicitări, au făcut un efort foarte mare, presing agresiv. Cred că a fost un joc plăcut și vreau ca în continuare să jucăm chiar mai bine. Putem face acest lucru”, a completat Neagoe. 

Toți jucătorii vor primi șanse. Nu am venit să dau jucători afară, chiar îi spuneam patronului că îmi este dificil să alcătuiesc primul 11 și să aleg jucătorii trecuți pe foaie la fiecare partidă. Dar este mai bine așa decât să nu avem cu cine să formăm lotul.

Mă bucur foarte mult pentru Elvir Koljic, care a revenit. Mă bucur pentru Martic, care a jucat 90 de minute după foarte mult timp. În general, băieții au fost exemplari în această perioadă. S-a pregătit foarte bine începând cu 4 ianuarie, nu a avut nicio problemă. L-am menajat, are nevoie de puțin timp, dar cred foarte mult în el, la fel ca în toți jucătorii de atac. Sper să se ridice la nivelul așteptat.

- Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

VIDEO cu golul splendid înscris de Andrei Ivan în Universitatea Craiova - Hermannstadt

Mai multe știri din Liga 1: 

Ivan, după ce a decis meciul cu Hermannstadt: „La Craiova e normal să te gândești la titlu”

Marius Măldărășanu admite greșeala din CS Universitatea Craiova - Hermannstadt: „Am fost neinspirat!” + Ce problemă are golgeterul Paraschiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  29 Ianuarie 2023, 17:40

Eugene, joaca fara Nistor si nu va mai fi la fel de dificil. Fara Nistor CSU este alta echipa. Credem ca te-ai convins, vazand repriza a doua.

eunescu09
eunescu09  •  29 Ianuarie 2023, 13:55

Cum sa nu fie greu sa alcătuiești un prim 11 competitiv când ai 14 fundași în lot și nimic la mijloc?

sud97
sud97  •  29 Ianuarie 2023, 10:20
Postat de dandana pe 29 Ianuarie 2023, 09:13

Rotaru este un patron de care Craiova trebuie sa scape cât mai repede. Nu este posibil ca să faci astfel de greșeli. De la o echipă agresivă de pe vremea lui Mulțescu, am ajuns sa ne temem de agresivitatea ultimei clasate. Și asta datorita transferurilor ratate sau făcute la mișto. Cîrțu un alt *** la această echipă care se ceartă cu toți, unul care a stricat atmosfera la universitatea Craiova. Sa nu zicem de Marcel Popescu care se laudă cu ce a făcut la CFR, că-ți jucători buni a adus el. Pai și aici ce faci omule? Ce cauți tu Marcele la Craiova. De ce sugeți această echipă de fonduri și nu faceți absolut nimic. La Craiova cred ca și bucătari trebuie dați afară pana la Cîrțu. Rotaru trebuie sa angajeze un om care se pricepe cum este Gică Craioveanu. Trebuie adus cât mai repede, dacă nu îl aducem pe Gică, Craiova moare. Craiova face greșeală după greșeală, ne paste soarta lui Dinamo. Nu este posibil ca în 4-5 ani sa aduci doar apărători și să ne lași cu Ivan și Markovici. Hai ca Ivan mai face ceva, dar markovici, Nistor și mulți alți sunt în plus. De ce nu aduci mijlocași, de ce trebuie sa jucam 4-3-3 mereu și sa nu încercăm 4-4-2 cu 2 atacanți care pot și vor. Ținem pe teren câte 3-4 fără rost. Kolici trebuie reintergrat, dar și adus un jucător să-i dea pase și care-l înțelegea precum era Cicâldău. Craiova fără o schimbare va muri și rămânem cu a lui Mititelu, care la rândul ei va muri repede. Rotaru este nociv de ceva timp, parca vrea dinadins s-o distrugă

Ti-ai dat si tu seama mogosene ce cuib de impostori aveti la clona din Mogoasoaia? :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează