FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

VIDEO Andrei Ivan le răspunde celor care nu îi dau șanse Craiovei pe terenul lui FCSB: „Altfel nu plecam la București!”

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 16:25 / Actualizat joi, 16 martie 2023 19:48

Andrei Ivan (26 de ani), atacantul Universității Craiova, e foarte motivat să câștige cu FCSB: „Altfel nu plecam la București”. De titlu n-a vrut să vorbească: „Niciodată nu s-a discutat în vestiar. Și nici nu mă interesează că alții ne dau șanse mici”.

  • FCSB și CS Universitatea Craiova se întâlnesc sâmbătă, de la 20:00, în prima rundă din play-off. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

După ce au luat 4 puncte în duelurile cu FCSB din sezonul regulat, 2-1 în Bănie, 1-1 la București, oltenii și-au pus în cap să câștige mâine pe Arena Națională. Și Andrei Ivan, și antrenorul Eugen Neagoe au subliniat în conferința de presă de astăzi că merg în Capitală pentru toate 3 punctele puse în joc.

Andrei Ivan, înainte de FCSB - CS Universitatea Craiova: „FCSB e de bătut”

„Sigur că FCSB este o echipă de bătut. Dacă nu era de bătut nu mai plecam la București. Trebuie să muncim mult mai mult, să fim concentrați și atenți. Nu e important cine marchează, dar ar fi ca un bonus pentru mine dacă dau gol. Am deja o lună foarte frumoasă, am marcat de șase ori, sper să o fac și-n play-off", a comentat golgheterul oltenilor.

El a comentat astfel faptul că, după plecarea lui Strizu, FCSB n-are deocamdată un tehnician cu licență PRO pe bancă: „La Botoșani nici noi nu am avut antrenor pe bancă și am pierdut meciul respectiv. E foarte important ca antrenorul să poată transmite indicații. Despre cei de la FCSB nu vreau să vorbesc, pot să pună pe cine vor”.

Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova: „Vreau să învingem FCSB”

Neagoe, la rându-i, a promis că „vom face tot ceea ce depinde de noi ca să câștigăm pe Arena Națională. Vreau să facem un meci bun și să învingem. Numai la asta mă gândesc”. Când a venit vorba de titlu, tehnicianul craiovean a refuzat orice discuție: „Nu vreau să vorbesc despre șansele la titlu. În vestiar, eu n-am vorbit cu jucătorii de titlu”.

Lucru confirmat și de Ivan: „La noi în vestiar niciodată nu s-a vorbit despre câștigarea campionatului. Am luat-o mereu pas cu pas. Nu ne interesează că alții ne dau șanse mici. Va depinde de cum începem play-off-ul. Mai întâi trebuie să punctăm ca să ne apropiem de primele două. Prima șansă, zic eu, o are CFR-ul, campioana. Dar toate formațiile din play-off au o șansă".

Pe Arena Națională, la 1-1, am luat ce ni se cuvenea. Am avut trei ocazii mari. Puteam să și câștigăm. Ne-au pus și ei în dificulate, pe contraatac. Și ei au dat gol tot dintr-o fază fixă. Era mai bine ca întreruperea campionatului să fi venit înaintea play-off-ului. Am fi avut trei, patru opțiuni în plus. Doar pe Bancu n-am fi putut conta
Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

10 goluriși 2 assisturi are Andrei Ivan în acest sezon de Liga 1

Vătăjelu e out

Schimbat în meciul cu UTA din cauza unei probleme la gleznă, Bogdan Vătăjelu nu va face parte din lotul pe care Universitatea îl deplasează la București. „Din câte știu eu, urma să fie chemat și la națională, dar din păcate, va pierde și convocarea”, a anunțat antrenorul Eugen Neagoe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  17 Martie 2023, 08:02

Se poate paria ca Ivan va fi invizibil in meciul cu echipa jupânului din Pipera!Daca nu se va cere singur„la olița”-adica il va calca pe Olaru ,sau pe „Tavi”-știind ca va primi cartonașul!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Martie 2023, 20:03

Titlu articolului trebuia sa fie : Andrei Ivan raspunde lui kuba si acolitilor lui ...

.Caravela
.Caravela  •  16 Martie 2023, 19:18

Hai Craiova! Succes Ivan, sa le dai doua goluri fecesebistilor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează