FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - DINAMO

Laurențiu Reghecampf, informații de ultim moment despre jucătorii excluși din lot + situația lui Koljic

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 20:45 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 21:04

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a anunțat înaintea meciului cu Dinamo că l-a reprimit în lot pe Mihai Bălașa. Cel puțin pentru moment, mijlocașul Alexandru Mateiu rămâne în afara planurilor tehnicianului.

Cu câteva zeci de minute înainte de startul partidei de astăzi, Reghe a oferit detalii despre accidentarea lui Elvir Koljic, dar și despre situația lui Bălașa și Mateiu, fotbaliștii pe care i-a exclus din lot în urmă cu o săptămână, după eșecul din campionat cu CFR Cluj (0-1).

Laurențiu Reghecampf, informații de ultim moment despre jucătorii excluși din lot

„Sperăm să nu fie o accidentare gravă la Koljic și să revină săptămâna viitoare. Mateiu... urmează. Azi e în lot Alexandru Crețu, pentru prima dată, chiar pe poziția lui. Avem destui jucători pe acea poziție. 

Crețu s-a pregătit bine, vine și el după o accidentare, sper să crească de la meci la meci. Mihai Bălașa s-a antrenat bine, l-am luat cu noi, să vedem reacția lui și sperăm să continue”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Telekom Sport. 

Atacantul Universității, Elvir Koljic, nu se regăsește în lotul lui Laurențiu Reghecampf pentru acest meci, din cauza unei accidentări în zona inghinală, suferită la meciul cu CFR, din Cupă, informează Prosport.

Cătălin Popa arbitrează Craiova - Dinamo

Cătălin Popa din Pitești e arbitrul delegat de CCA pentru a conduce derby-ul CS Universitatea Craiova - Dinamo. Confruntarea orgoliilor dintre CSU Craiova și Dinamo îl va avea la centru pe Cătălin Popa (39 de ani), arbitru aflat la cea mai importantă delegare a sezonului. Piteșteanul va fi ajutat de asistenții Mircea Orbuleț și Marius Cristian Marchidanu. 

Sezonul trecut, numele lui Cătălin Popa a fost în prim-plan în momentul în care FCSB a trimis o scrisoare către Comisia Centrală de Arbitri în care solicita ca la meciurile roș-albaștrilor să nu mai fie delegat nici el, nici Istvan Kovacs.

Citește și alte știri de actualitate:

„Ion Oblemenco”, doar pentru echipa lui Rotaru! Anunțul de impact făcut de CS Universitatea Craiova

Iuliu Mureșan a făcut anunțul, chiar înaintea meciului cu CSU Craiova: „El va fi cel care va conduce echipa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  28 Septembrie 2021, 09:55

Reghe cred ca trebuie sa ii schimbi pe toti sa ie-i campionatul ! Reciprocitatea cu CFR de saptamana trecuta nu e buna ! va lucra negativ pe mentalitatea jucatorilor tot campionatul si in special in Jocurile cu CFR !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează