FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Reacția lui Mihai Rotaru după ce a văzut mesajul fanilor: „Nu are legătură cu realitatea”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 11:12 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 11:30

Mihai Rotaru, finanțatorul CSU Craiova, a comentat mesajul arătat de fanii olteni în timpul meciului cu CS Mioveni (1-0).

„Un fleac, l-ați ciuruit și pe ăsta”, a fost mesajul suporterilor olteni de la Peluza Nord, cu trimitere la demisia lui Mirel Rădoi. Azi, la o zi după meci, Mihai Rotaru a explicat că mesajul nu i-a fost adresat lui și conducerii clubului, ci jucătorilor.

Basarab Panduru i-a găsit antrenor lui Mihai Rotaru: „De ce să cauți altul? Tot la el ajungi”
CS MIOVENI - CSU CRAIOVA 0-1
Basarab Panduru i-a găsit antrenor lui Mihai Rotaru: „De ce să cauți altul? Tot la el ajungi”

Mihai Rotaru, după mesajul afișat de fani la CS Mioveni - CSU Craiova

„Apele nu s-au calmant. Apele sunt învolburate. Dar sperăm să rezolvăm lucrurile și muncim în acest sens. Toți suntem supărați. Fanii sunt supărați, noi suntem supărați, jucătorii la fel.

În acel mesaj era vorba de jucători. Cred că e confuzie. Fanii îmi pun mesajele în fața biroului. Acesta era un mesaj pentru jucători. Dar nu are legătură cu realitatea. Niciun jucător nu l-a ciuriut pe Mirel Rădoi.

Inițial, Rădoi a anunțat în vestiar că va pleca. Unii jucătorii au plâns și i-au zis «Nu, Mister! O scoatem împreună». Ulterior, s-a răzgândit. 

Deci mesajul fanilor era adresa jucătorilor. Dar nu are legătură cu realitatea. Nu a fost un război între Rădoi și jucători. Ce scandal? Doar s-au trimis niște jucători la echipa a doua. Dacă pedepsești un jucător nu înseamnă că ești în război cu el. Dacă un antrenor își dă demisia, înseamnă că a fost lucrat de jucători sau de conducere?”, a spus Mihai Rotaru la ProArena.

Am vorbit recent cu Mirel Rădoi. Am rămas în relații bune. I-am zis că vreau să rămânem prietenii. De ce să îmi pierd prietenii? 

- Mihai Rotaru

VIDEO CSU Craiova, victorie la limită cu CS Mioveni

Citește și:

Exilat de Rădoi, Ivan surprinde: „L-am rugat să rămână la Craiova”

Viorel Moldovan, critici pentru un jucător de la CSU Craiova: „E foarte gras! Fă sacrificii, băiatule” » Panduru, replică genială

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  14 Decembrie 2022, 09:45

Conducerea CSU trebuie sa inteleaga odata ca suporterii au intotdeauna dreptate. Realitatea, daca e sa vorbim despre asta, este ca la CSU cei din conducere gandesc ca si cum ar avea o taraba in targ si pun pe ea ce le trece prin cap, doar-doar o pica ceva. Prea putini sunt cei care se pricep la fotbal pe acolo, restul fiind doar niste inchipuiti. Nu ajung doar conditiile si organizarea, de care toata lumea vorbeste, ca sa faci performanta trebuie sa si stii ce sa faci cu ele.

eunescu09
eunescu09  •  14 Decembrie 2022, 06:47

Mesajul era strict pentru duetul Rotaru-Cărțu, demolator ai tuturor antrenorilor care au venit la Craiova, și pentru nimeni altcineva. Acum d-ul Rotaru ne spune ca nu are nici o legătură cu realitatea de parca nu ar fi un adevăr absolut ca nici un antrenor nu rezista decât maxim 6 luni la Craiova. Acum, ca o forma de profesionalism, se cauta un antrenor docil, specialist în salvarea de la retrogradare și cu pretenții financiare la nivelul mediocru pe care l-a demonstrat în cariera. Se mai cauta și ceva jucători prin liga a III-a.

danglumetu
danglumetu  •  13 Decembrie 2022, 20:26

e prea mare palaria pentru unul ca rotaru!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează