FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Ultimele noutăți de la Universitatea Craiova. Când va fi instalat noul antrenor și cine e favorit în acest moment

Mihai Rotaru caută antrenor pentru Universitatea Craiova
Mihai Rotaru caută antrenor pentru Universitatea Craiova

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 14:22 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 19:22

Gazeta Sporturilor a aflat că Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, vrea să-l instaleze pe succesorul lui Ivaylo Petev cel mai târziu pe 16 aprilie. Favorit în acest moment este Mirel Rădoi, foarte apreciat pentru modul cum a muncit în primul mandat.

Meciul cu Farul, pierdut vineri cu 1-2, a arătat că Universitatea Craiova are nevoie rapid de un nou antrenor. Iar patronul Mihai Rotaru a urgentat negocierile pentru a-l instala cât mai rapid pe succesorul demisului Ivaylo Petev.

Meciuri tari încă din primul tur la Țiriac Open 2024 » Discurs-manifest în conferință: „Am obosit să mă rog de toată lumea”
Țiriac Open 2024
Meciuri tari încă din primul tur la Țiriac Open 2024 » Discurs-manifest în conferință: „Am obosit să mă rog de toată lumea”

De ce înclină Mihai Rotaru către Mirel Rădoi

Potrivit unor surse ale Gazetei Sporturilor, omul de afaceri va numi un nou tehnician cel mai târziu marți, 16 aprilie. Imediat după despărțirea de Petev, Rotaru a înclinat către Costel Gâlcă. Însă, ulterior, favorit a devenit Mirel Rădoi.

Ambii sunt liberi de contract, însă Rădoi a mai lucrat la Universitatea Craiova, în perioada august - decembrie 2022, și exceptând plecarea sa intempestivă, le-a lăsat oltenilor o foarte bună impresie prin modul cum a lucrat cu echipa.

El s-ar bucura și de susținerea celor cu care patronul se sfătuiește în vederea alegerii noului antrenor. De altfel, deși au avut un conflict la plecarea lui Mirel, fostul președinte al clubului, Sorin Cârțu, e favorabil numirii lui.

Despre dorința lui Mihai Rotaru de a-l aduce pe Mirel Rădoi la CSU Craiova a scris și Prosport.

Sorin Cârțu este și el favorabil revenirii lui Mirel Rădoi: „Ne-a lăsat pe toți cu gura căscată”

„Și Rădoi poate să vină, care e problema? Ce a fost a fost atunci. Pe rezultate și pe nebunia lui. Rădoi trebuie să găsească în primul rând un echilibru. Pentru că nu poți să faci o calificare ca aceea cu Zorya Lugansk, de mare calitate, de ne-a lăsat pe toți cu gura căscată și a primit elogii maxime, și pe urmă să nu îi iei fața lui Minaur Baia Mare în Cupa României.

Nu se poate așa ceva. Ne-a condus Farul cu 3-1 și i-am bătut 4-3. Apoi te duci la Beer Sheva, când se juca pe multe milioane de euro, dai gol în minutul 104 și iei gol în minutul 105. Trebuie să ai un echilibru. Nu mergi doar așa, la extreme”, a declarat Sorin Cârțu, citat de Prima Sport.

Mirel Rădoi și-a reziliat contractul cu Al Jazira, pe 9 aprilie, după doar trei luni pe bancă. Ultima înfrângere, 2-3 cu Al Duhail, i-a fost fatală fostului selecționer al României, care a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri disputate, având doar o remiză în acest interval.

Mirel Rădoi: „Nu voi tolera niciodată rezultatele negative, indiferența și lipsa disciplinei”

Ulterior, el a postat următorul mesaj pe Instagram: „Vreau să mulțumesc clubului, jucătorilor și fanilor pentru perioada petrecută în Al Jazira. Apreciez clubul, pentru că a înțeles dorința mea de a pleca, ambele părți având de câștigat.

Datorită modului meu de a fi fost fotbalist, antrenor activ și principiilor care m-au ghidat, nu voi tolera niciodată rezultatele negative, indiferența și lipsa disciplinei.

Urez succes clubului si sper că fanii vor continua să susțină echipa îndeaproape, pentru că antrenorii vin și pleacă, dar fanii vor rămâne mereu conectați la club”.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Ați mai putea citi:

„Ai accepta condițiile lui Becali?” » Răspunsul lui Ovidiu Burcă, în direct la GSP Live: „Un antrenor nu face singur, de capul lui”

Florinel Coman, în Qatar? Charalambous e ferm convins: „Dacă aș fi adversarul lui...”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
kuba
kuba  •  15 Aprilie 2024, 14:45
Postat de Karkaleki pe 14 Aprilie 2024, 16:27

Din pacate, e cam risu-plinsu in Craiova, in general. Ar cam trebui facut un reset si pornit de la zero.

Reset fara RotaruL si MititeluL

craiovamaxima
craiovamaxima  •  15 Aprilie 2024, 09:08

Ultima noutate la CSU este ca, de fapt, nu este nicio noutate... Toate sunt ca si pana acum, fara cap si fara coada.

Karkaleki
Karkaleki  •  14 Aprilie 2024, 16:27
Postat de kuba pe 13 Aprilie 2024, 21:22

Rasul-Plansul la Clona lui Mieita

Din pacate, e cam risu-plinsu in Craiova, in general. Ar cam trebui facut un reset si pornit de la zero.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează