FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova și-a stabilit țintele în mercato: „Discutăm cu un atacant pe care am oferit 700.000 de euro în urmă cu doi ani”

Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova
Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 12:32 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 12:42

CS Universitatea Craiova vrea să mai aducă 3 jucători în această perioadă de transferuri, după ce și-a asigurat serviciile lui Raul Silva și Ivan Martic.

  • Universitatea Craiova debutează în noul sezon de Liga 1 cu Sepsi, vineri, 15 iulie, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, vrea să mai aducă un fundaș central, un jucător de bandă stângă și un atacant, pe care echipa sa l-a mai avut în vizor și în urmă cu doi ani.

Steliano Filip i-a spus adio lui Dinamo: „Am vrut să fac multe lucruri frumoase, dar de multe nu am fost lăsat”
DINAMO
Steliano Filip i-a spus adio lui Dinamo: „Am vrut să fac multe lucruri frumoase, dar de multe nu am fost lăsat”

Universitatea Craiova vrea să mai transfere 3 jucători

Rotaru s-a declarat optimist înaintea startului de sezon și speră să își întărească echipa cu alți 3 jucători.

„E greu să faci o evaluare după meciuri amicale. Dar sunt lucruri bune, avem o filozofie, iar lumea muncește pentru a o implementa. Sunt optimist, dacă reușim cele 3 transferuri pe care le mai dorim, va fi foarte bine. Încă un fundaș central, un atacant, avem două variante, și o bandă stângă, pentru că Ivan e singur acolo.

Suntem în discuții cu un atacant pe care am oferit 700.000 acum doi ani, înainte de pandemie. A fost cumpărat cu un milion de altă echipă, dar nu a prins acolo. E vorba despre un jucător străin”, a declarat Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Până în acest moment, Craiova a reușit să îl aducă pe Raul Silva, fundaș central de la Braga, și să îl repatrieze pe Ivan Martic, fundaș dreapta, care a jucat ultima dată la Sion, în Elveția.

Mutările realizate de Craiova în acest mercato

  • ANTRENOR: Laszlo Balint (nou)
  • VENIRI: Raul Silva (Braga), Ivan Martic (FC Sion)
  • REVENIRI: Marieș (Poli Iași), V. Constantin (FC Brașov), L. Popescu (FC Brașov)
  • PLECĂRI: M. Constantin (FC Argeș), Ov. Bic (U Cluj), A. Trică (CSA Steaua), Conte (liber), Borța (Petrolul), Houri (Fehervar)

Citește și alte știri din Liga 1:

A băgat spaima în contracandidate! E văzută cu șanse la titlu : „Se poate bate pentru trofeu”

Start de foc pentru Universitatea Craiova » Primele adversare sunt în formă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
eunescu09
eunescu09  •  12 Iulie 2022, 20:03

31-33 de ani, liberi de contract, nedoriți de nimeni?

craiovamaxima
craiovamaxima  •  12 Iulie 2022, 15:13

Nimic nou sub soare. Un lot cu care nu se poate lua campionatul. Maxim play-off iar acolo, cu noroc, un loc 3, ca de obicei. S-ar parea ca, de fapt, asta s-a dorit tot timpul.

popescu.dzn
popescu.dzn  •  12 Iulie 2022, 14:42
Postat de ionescugeorge77 pe 12 Iulie 2022, 14:06

...nu mai este mult...miercuri si joi ...ca vineri incepe ...eu sunt optimist sper sa incepem cu o victorie si un joc placut ...daca nu ...tin cu echipa mea in continuare...

Ești din ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează