FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - U CLUJ 2-2

VIDEO + FOTO Universitatea Craiova - U Cluj 2-2 » „Remontada” spectaculoasă și viitorul lui Petev pe banca oltenilor pare tot mai improbabil

Universitatea Craiova și U Cluj au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 25 din Superligă. +10   FOTO
Universitatea Craiova și U Cluj au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 25 din Superligă.

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 22:00 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 23:06

Universitatea Craiova și U Cluj au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 25 din Superligă. Într-un meci cu două intervenții suspecte ale clujenilor, oltenii credeau că și-au asigurat victoria și toate punctele încă din prima repriză. Doar că introducerea lui Vali Gheorghe a dat peste cap toate planurile: a marcat și-a scos un penalty, iar meciul s-a terminat egal.

Chiar dacă Alex Mitriță a fost suspendat, Andrei Ivan n-a prins nici acum echipa de start! Să ne amintim că toată lumea susținea că Andrei e scos din echipă de Alex. Ei, iată că abia acum ne dăm seama că, de fapt, e altceva. Vom afla la un moment dat care sunt adevăratele motive.

Ce a fost asta?! Vătăjelu a comis un penalty greu de explicat împotriva fostei echipe
CSU Craiova - U Cluj
Ce a fost asta?! Vătăjelu a comis un penalty greu de explicat împotriva fostei echipe

Dar lipsa celor doi a fost spulberată rapid. Asta după ce Vătăjelu, fost la Universitatea, devenit acum ardelean, în loc să dea în minge, i-a „rupt” piciorul lui Markovici, care a căzut secerat în careu.

Un penalty făcut cadou!

Aproape de fază, „centralul” Radu Petrescu a fluierat din prima eroarea imensă și a dictat lovitură de la 11 metri.

Lyes Houri (11) a bătut fără niciun stres, a deschis scorul în Bănie, făcându-l pe bulgarul Ivaylo Petev să aplaude de fericire. Asta după ce etapa trecută a câștigat cu noroc. Nu uităm cum Istvan Kovacs a distrus meciul cu Sepsi și a avut cinci erori pro-Craiova!

Și încă unul, tot cadou...

Oltenii nu s-au mulțumit cu puțin și au continuat atacul. Căpățînă a bătut un corner, Gorcea a ieșit ca la „județeană” fără nicio treabă cu mingea, dar au scăpat datorită lui Baiaram. În loc să facă 2-0 și să aducă liniștea, a trimis cu capul pe lângă cu toată poarta goală (12).

Chiar dacă clujenii au avut posesia, nu i-a ajutat cu nimic. Craiova a avut cinci șuturi pe poartă, zero în dreptul „studenților”. Situația fiind la fel și la capitolul cornere, 6-0. Din corner a venit și golul doi.

Houri a bătut, mingea a fost ștearsă ușor de Markovic, deviată prost de Masoero, apoi Roger, în loc să dea în minge, i-a luat piciorul lui Baiaram, iar arbitrul a arătat din nou penalty. Copy-paste la primul gol. A bătut Căpățînă (45), a făcut 2-0 și s-a intrat la vestiare.

Vali Gheorghe, omul reprizei

Ioan Ovidiu Sabău a făcut patru schimbări la pauză, iar după doar 17 de secunde de la reluare, Vali Gheorghe (46) a redus din handicap. Combinație minunată de șapte pase, în care Daniel Popa a avut meritul pasei decisive. 2-1!

Cu Craiova rămasă la vestiare, același V. Gheorghe putea să producă șocul și să egaleze la doi, în două minute. După un corner, Gheorghe a tras de pe linia de 16 metri, dar Lazar a intervenit miraculos și-a boxat mingea pe care scria 2-2.

+6 FOTO

Până la urmă s-a făcut 2-2 după un nou penalty, pe care Radu Petrescu nu l-a văzut pe teren. Atenționat de Rareș Vidican, din VAR, „centralul” a revăzut faza în care Vali Gheorghe a fost faultat de Bancu și a dictat 11 metri. Bătut de Nistor (64).

Ocazia lui Bancu (68) a fost cam ultima importantă a meciului și totul s-a terminat. Petev începe iar să tremure, cu teama sabiei deasupra capului, în timp ce clujenii speră la play-off, dar mai e mult până departe.

Clasamentul Superligii, actualizat după Universitatea Craiova - U Cluj

Notele GSP, după Universitatea Craiova - U Cluj 2-2

  • Universitatea Craiova: David Lazar 6 - Ştefan Vlădoiu 6 (66 Andrei Ivan 4), Gjoko Zajkov 6, Denil Maldonado 5, Nicuşor Bancu 4 - Alexandru Mateiu 5 (86 Zvonimir Kozulj) - Mihai Căpăţînă 6, Alexandru Creţu 6, Lyes Houri 6 (66 Anzor Mekvabishvili 5), Ştefan Baiaram 6 (86 Marian Danciu) - Jovan Markovic 6 (58 Elvir Koljic 5). Antrenor: Ivaylo Petev - 5. 
     
  • Universitatea Cluj: Andrei Gorcea 7 - Bogdan Vătăjelu 3 (46 Federico Anselmo 6), Andrei Piţian 4 (46 Bogdan Simion 6), Lucas Masoero 5, Bogdan Mitrea 5, Roger Rodrigues 4 (46 Valentin Gheorghe 8) - Ştefan Pănoiu 5 (46 Alin Chinteş 6), Ovidiu Bic 5, Alexandru Chipciu 5 - Dan Nistor 6 - Daniel Popa 6 (77 Kevin Doukoure). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău - 6. 
     
  • Arbitru Radu Petrescu - 5. Asistenți: Mircea Grigoriu - 5, Radu Ghinguleac - 7(toți din București)

FINAL. Universitatea Craiova - U Cluj 2-2

Universitatea Craiova - U Cluj, comentariu LIVE audio pe GSP.ro

Și U Cluj a avut penalty! Vinovat, Nicușor Bancu 

În minutul 62, după o analiză în camera VAR, Radu Petrescu a dictat penalty și pentru U Cluj. Nicușor Bancu a intervenit imprudent prin alunecare și i-a prins piciorul lui Valentin Gheorghe. 

Universitatea Craiova - U Cluj 2-2 » „Remontada” spectaculoasă și viitorul lui Petev pe banca oltenilor pare tot mai improbabil

Vătăjelu și Roger au comis-o în prima repriză

Ce a fost asta?! Vătăjelu a comis un penalty greu de explicat împotriva fostei echipe
CSU Craiova - U Cluj
Ce a fost asta?! Vătăjelu a comis un penalty greu de explicat împotriva fostei echipe

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Universitatea Craiova - U Cluj 

+6 FOTO

Universitatea Craiova - U Cluj, echipe de start:

Universitatea Craiova: D. Lazar - Vlădoiu, Zajkov, Maldonado, N. Bancu - Al. Crețu, Al. Mateiu, Căpățînă - Houri, Markovic, Baiaram 
Rezerve: L. Popescu - Soiri, Badelj, Raul Silva, Screciu, Kozulj, Mekvabishvili, Danciu, Bana, Cîmpanu, A. Ivan, Koljic 
Antrenor: Ivaylo Petev 

U Cluj: Gorcea - Vătăjelu, Masoero, B. Mitrea, Pițian, Roger - Pănoiu, Ov. Bic, Chipciu - Nistor - D. Popa 
Rezerve: Iliev, Chirilă, Chinteș, Da Silva, Fossati, Grobry, Fl. Ilie, G. Simion, Silaghi, V. Gheorghe, Anselmo 
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion ”Ion Oblemenco”
Arbitru Radu Petrescu. Asistenți Mircea Grigoriu, Radu Ghinguleac (toți din București)
Arbitru VAR George Vidican (Satu Mare). Asistent VAR Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Interventia lui Hadnagy la GSP Live, după Sepsi - CSU Craiova 1-3, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs

Citește și alte știri:

GALERIE FOTO Tot mai aproape » Primele imagini cu Mircea Lucescu la antrenamentul lui Dinamo

Gigi Becali l-a luat la țintă după derby-ul cu Farul: „Nu e firesc! Dacă n-ai inteligență, degeaba”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
Randoomlegend
Randoomlegend  •  10 Februarie 2024, 17:06
Postat de tallpaiadului pe 09 Februarie 2024, 22:25

Voua v-au mancat doua campionate Buzaul si Clinceniul, propriii vostri sateliti. Esti fericit si te simti bine ca ti-ai gasit scopul vietii la echipa coiotului din Road Runner.

pai fix aia este ca Steaua din liga 1 este singura echipa din univers care a demonstrat ca nu are sateliti,pierzand campionate cu echipele de casa. de asta tine o tara intreaga cu Steaua ca este singura echipa cinstita. ai vazut ca kfr sa piarda meciuri cu echipele de casa u cluj,voluntari,petrolu,arges,etc.? niciodata. qed.

kuba.fcu
kuba.fcu  •  10 Februarie 2024, 12:09
Postat de D_veselu pe 10 Februarie 2024, 10:11

:-))) Merci!... O să ardă el (la foc mic) ... când va veni vremea să deconteze toate osanalele aduse Olguței și abominației psd-iste pentru care a prestat aici în toți anii ăștia. Acum e doar încălzirea. :-)))

:)))))

D_veselu
D_veselu  •  10 Februarie 2024, 10:11
Postat de kuba.fcu pe 10 Februarie 2024, 08:30

Arde-l Balo! :))) felicitări pentru rezultat!

:-))) Merci!... O să ardă el (la foc mic) ... când va veni vremea să deconteze toate osanalele aduse Olguței și abominației psd-iste pentru care a prestat aici în toți anii ăștia. Acum e doar încălzirea. :-)))

Vezi toate comentariile (59)
Comentează