FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UNTOLD // Moment comic la festival: Cristi Manea a intervenit pentru portarul lui CFR Cluj la un bodyguard: „Șefule, îl lași și pe băiatul ăsta să intre? E la noi la echipă”

Cristi Manea are aparițiio extravagante în afara terenului // Sursă foto: Instagram Cristi Manea
Cristi Manea are aparițiio extravagante în afara terenului // Sursă foto: Instagram Cristi Manea

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 18:47

Untold 2019, cel mai mare festival de muzică din România, încheiat pe 4 august, a atras și nume din zona sportului. Printre ele, Cristi Manea (21 de ani), fundașul dreapta al echipei naționale și dublu campion cu CFR Cluj, care în prezent e sub contract cu Apollon Limassol.

Potrivit lui Sebastian Zachmann, jurnalist la Adevărul, Manea ar fi fost implicat într-un schimb comic de replici cu unul dintre bodyguarzii aflați la intrarea în stadion.

Acesta ar fi încercat să introducă o persoană fără bilet de intrare în incinta arenei, despre care a spus că ar fi fotbalist.

„Șefule, îl lași și pe băiatul ăsta să intre? E portar la noi la echipă”, ar fi spus Cristi Manea, în prezent sub contract cu gruparea cipriotă Apollon Limassol. Portarii CFR-ului sunt Giedrius Arlauskis, Jesus Fernandez, Adrian Rus, Cosmin Vâtcă.

JUCĂTORII CFR-ului AU avut INTERZIS LA UNTOLD 2019!

Anul trecut, mai mulți jucători ai campioanei  CFR Cluj, printre care și starurile Omrani, Djokovic, Arlauskis și Camora, au fost implicați într-un scandal în timpul concertelor de la Untold. Dan Petrescu chiar a transmis autoritar, în urmă cu câteva zile,  că nu vrea ca acele evenimente să se mai repete:

„Am dat interzis tuturor din club să meargă la Untold. Nu o să mai joace fotbal cât sunt eu antrenor dacă îi prind! Dacă îi vedeți, dați-mi pozele, să știu, să scap de ei. Untold e pentru cei care nu sunt profesioniști. Nu pentru fotbaliști și antrenori”.

Vezi și:

CFR Cluj s-ar putea lupta pentru calificarea în grupe cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu și Alex Băluță + Prima reacție a ardelenilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 August 2019, 08:32
Postat de 1_0_1_0 pe 05 August 2019, 22:42

Depinde ce definesti prin muzica. Daca pe tru tine muzica inseamna manele, atunci da, e festival de zgomot.

Bravo ești deștept! Fix la manele te-ai gândit tu! Dacă nu-mi place gălăgia aia electronică, e musai să fiu manelist, așa-i?! Iată unde duc incultura și găunoșenia inoculate tineretului: la obrăznicie și lipsă de gust.

ioan.h
ioan.h  •  06 August 2019, 06:42

Stire si ziarist de *** ! Poanta e de anul trecut. Unde-i Manea acum ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  05 August 2019, 23:52

Nu poate nimeni sa dea interzis mercenarilor (CAMORA, CULIO,VINICIUS ,OMRANI & compani) Danut e tot un pacalici care asculta ordine transmise de unde vin banii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează