FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Unul a cedat » Antrenamentele tari din Spania fac deja victime: Gardoş se pregăteşte separat

Gardoş, 25 de ani, e al 6-lea stelist în topul mediilor notelor GSP din actualul sezon, avînd 6,11
Gardoş, 25 de ani, e al 6-lea stelist în topul mediilor notelor GSP din actualul sezon, avînd 6,11

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 ianuarie 2014 00:27

Gardoş se pregăteşte separat, acuzînd probleme medicale.

Accidentat la primele şedinţe de pregătire ale stagiul de pregătire, Florin Gardoş acuză în continuare probleme musculare şi nu se antrenează cot la cot cu colegii.

După ce marţi nu a bifat nici un minut cu nemţii de la Nurnberg, ieri, fundaşul central a ieşit pe gazon la antrenament, însă nu s-a alăturat coechipierilor.

Stoperul de 25 de ani a efectuat doar exerciţii uşoare, de streching şi mobilitate, fără a se întrebuinţa prea tare. Din cînd în cînd, Reghecampf, dar şi MM au trecut pe la el pentru a se interesa de starea lui.

Soluţii puţine
Situaţia lui Gardoş nu-i convine deloc lui Reghe. După ce Chiricheş s-a transferat la Tottenham, antrenorul a mizat pe cuplul Szukala - Gardoş.

Faptul că ce doi nu evoluaseră prea mult împreună s-a văzut de cîteva ori în prima parte a sezonului, iar acum antrenorul e nevoit să-l folosească pe Varela în locul lui Gardoş, care va rata cu siguranţă şi amicalul din această seară, cu Werde.

Mai mult, după ce l-a trimis pe Doru Bratu la Pandurii, Reghe nu prea mai are soluţii pentru centrul defensivei, iar cu Nurnberg a fost nevoit să improvizeze cu Rîpă.

Iancu şi Tătăruşanu au şi ei necazuri
Gardoş nu e singurul stelist care acuză probleme medicale. La şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă, Ciprian Tătăruşanu s-a antrenat individual alături de Florin Tene, antrenorul cu portarii. În acelaşi timp, ceilalţi doi goalkeeperi deplasaţi în Spania, Bogatinov şi Niţă, s-au pregătit alături de ceilalţi jucători, efectuînd exerciţii fizice sub supravegherea lui Neubert.

Tătăruşanu a acuzat probleme la spate, dar sînt şanse ca el să poate evolua în această seară. De asemenea, Gabi Iancu a acuzat şi el dureri, dar la muşchii abdominali. Totuşi, a continuat şedinţa de pregătire, însă la unele exerciţii s-a menajat.

Filip e în ghips
În Spania se mai află încă un fotbalist pe care nu se va conta în meciurile de pregătire. Filip are piciorul în ghips, dar a făcut deplasarea. La antrenamente, acesta efectuează diverse exerciţii de streching, majoritatea făcute într-un picior, iar ieri a fost colegul de pregătire al lui Gardoş.

85% din meciurile oficiale ale Stelei din actualul sezon, 28 din 33, s-au jucat cu Gardoş pe teren

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
humanimal
humanimal  •  16 Ianuarie 2014, 11:29
Postat de teodor.muresan pe 16 Ianuarie 2014, 11:27

Resimte piciorul "pus" la Bacila.

O echipa buna trebuie sa aiba si rezerve bune. Steaua e muci la capitolul asta. Daca nu aduc intariri o sa continue seria de meciuri fara victorie de la sfarsitul turului.

teodor.muresan
teodor.muresan  •  16 Ianuarie 2014, 11:27

Resimte piciorul "pus" la Bacila.

humanimal
humanimal  •  16 Ianuarie 2014, 11:26
Postat de juliusmad pe 16 Ianuarie 2014, 11:15

uite ca se pricep sa lege doua pase. daca erau profesori sau filozofi, le-as fi cerut sa stie sa lege doua cuvinte, dar asa...trebuie sa stie sa joace fotbal. tu te crezi destept?

Nu ma cred, chiar sunt! Vrei sa iti trimit diplomele? Nu cred ca trebuie sa ai studii superioare ca sa vorbesti corect romaneste. Sa stii ca nu toti fotbalistii sunt analfabeti. A mai existat un Lucescu, un Boloni si altii.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează