FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unul dintre afaceriștii români care au fost tentați de Mutu s-o cumpere pe Dinamo: "Am fost sunat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 19:52

Adrian Mutu a plecat la finalul anului trecut la FRF pentru a ocupa funcția de manager sportiv, însă până atunci acesta a încercat să caute cumpărător pentru clubul Dinamo unde ocupa aceeași funcție.

"Briliantul" a încercat să-l convingă pe omul de afaceri român Simon Maurer să ia clubul din "Ștefan cel Mare" de la Ionuț Negoiță.

"În toamna trecută am fost sunat de Dani Coman, cu care sunt prieten, şi mi-a spus că este cu Adi Mutu, care mi-a spus că Dinamo este de vânzare. Atât şi nimic mai mult! Nu s-a pus în niciun moment problema să preluăm Dinamo", a spus Maurer, pentru Monitorul Expres.

Simon Maurer a trăit mai multe decenii în Germania, iar de o scurtă perioadă de timp s-a întors în România, unde a început să investească la echipa de fotbal din Liga a 4-a AS SR Brașov, considerată continuatoarea "Stegarilor". Omul de afaceri brașovean și-a făcut averea din afaceri cu imobiliare. 

Negoiță a declarat în mai multe rânduri că e dispus să vândă clubul Dinamo în schimbul a 4 milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează