FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Unul dintre antrenorii candidați să-i ia locul lui Reghecampf reacționează în cazul regulamentului LPF: "Cei de la TAS ne duceau dorul!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 17:08

Edi Iordănescu, una dintre variantele vehiculate să-i ia locul lui Laurențiu Reghecampf pe banca FCSB-ului, a comentat problema privitoare la regulamentul LPF, care lasă loc de interpretări în ceea ce privește lupta la titlu.

Ieri, Gigi Becali a declarat că FCSB trebuie declarată campioană în cazul în care va termina la egalitate de puncte cu Viitorul, după ce a interpretat în mod convenabil regulamentul LPF.

ROAF nu specifică dacă departajearea în caz de egalitate de puncte se face în funcție de toate meciurile directe jucate în acest sezon sau doar meciurile din play-off. 

"Avem probabil cel mai interesant sfârșit de campionat din Europa. Să mai zică cineva că a noastră competiție nu naște interes. E ultima etapă de campionat și încă nu știm cine urmează să câștige titlul, sunt 3 echipe cu șanse, dar ce este și mai interesant, este faptul că e foarte probabil ca și după această ultima etapă să nu știm. Nu e problemă, decide TAS-ul. Oricum ne duceau dorul cei de acolo", a scris Edi Iordănescu pe pagina oficială de Facebook.

Citește și:

UPDATE N-au dreptate nici în comunicat? FCSB își argumentează poziția: "Uitați-vă ce scrie Articolul 29! LPF face o eroare gravă!"

EXCLUSIV Detaliul care poate decide un titlu » GSP.ro a consultat un avocat: "Sincopa de care FCSB poate profita!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează