FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Unul dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj pleacă de la echipă: "Voi semna un contract important"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 19:43

Giedrius Arlauskis (30 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai CFR-ului sezonul trecut, când echipa a cucerit titlul în Liga 1.

Acum, goalkeeperul ardelenilor și-a anunțat plecarea de la formația campioană. Arlauskis a recunoscut în presa lituaniană că își dorește o nouă experiență, pe un salariu mai important.

"Împlinesc 31 de ani curând și sunt convins că voi semna un contract important, la un nivel înalt. Voi încerca să ajung la un alt club în vara următoare sau chiar în această iarnă", a spus Arlauskis pentru 15min.lt.

Câștigător a 6 trofee în România, Giedrius Arlauskis a adunat 14 meciuri la CFR în acest sezon, primind doar 9 goluri. A închis poarta în 6 partide.

Arlauskis a adunat 115 partide în Liga 1 la Urziceni, FCSB și CFR Cluj. A primit 71 de goluri și a reușit să nu primească gol în 56 de meciuri.

Citește și: Anunț neașteptat făcut de Arlauskis înaintea meciului cu România: "Asta i-am zis selecționerului"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  17 Noiembrie 2018, 21:40

Da contract mai bun, la echipa mai buna, cum o prins la Rubin Kazan (7 meciuri in 5 ani, 2010-2014), Watford (1 meci in 3 sez, 2015-2017) si Espanyol (3 meciuri, 1 sez, 2016)!! Dute Giedrius ca in afara de Urziceni, Steaua si CFR, n-ai jucat nicaieri, ai facut banca. Ai venit in Romania sa faci gat prin vestiar la CFR! Vezi-ti de joc acolo ca portari ca tine gasim si la Liga II-a!!! Crezi ca CFR sta in Arlauskis, odata cumpara 2 portari buni si o rezolvat problema!!

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  17 Noiembrie 2018, 21:18

Un mercenar profitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close