FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Unul dintre liderii FCSB, anunț-surpriză despre Dinamo: „Chiar îmi doresc asta” + mesaj pentru Dică: „Acum suntem mai buni! Teja a adus ceva nou”

Bogdan Planici // FOTO: Cristi Preda
Bogdan Planici // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 12:01

Bogdan Planici, unul dintre liderii FCSB, spune că nu l-ar deranja dacă Dinamo ar ajunge să se lupte cu echipa în top 6 și se alătură și el listei de jucători care văd o îmbunătățire în joc de la sosirea lui Mihai Teja.

  • Corespondență GSP din Spania

Bogdan Planici este al doilea căpitan al echipei, conform votului coechipierilor, dar primul până când Mihai Pintilii va reveni pe teren. Astfel că și astăzi, de la ora 17:00, sârbul va fi liderul din teren al formației roș-albastre în al doilea amical din 2019, cu Shanghai Shenhua, împotriva vedetelor Demba Ba și Guarin.

Fundașul a împlinit sâmbătă 27 de ani și a încercat pentru câteva minute să fie mai destins. N-a uitat că Iașiul a contribuit anul trecut la pierderea titlului de către FCSB, astfel că ar prefera rivala istorică a roș-albaștrilor, Dinamo, în top 6, decât o echipă de genul celei a lui Stoican.

„Nu mă interesează pe ce poziție e rivala noastră, Dinamo, în sensul că nu vreau răul nimănui. Da, chiar mi-ar plăcea să fie și această echipă în play-off, ar fi încă două jocuri importante, frumoase. Și-n Serbia e derby-ul dintre Steaua Roșie și Partizan, care atrage lume și e frumos”, a declarat Planici.

"Mă simt la 27 de ani ca la 26, nu cred că s-a schimbat ceva în felul meu de a fi, e doar o zi de naștere, nu fac mare caz din asta. Nici nu-mi place tortul, în general. Mulțumesc amicilor și colegilor, tuturor care mi-au făcut urări. Și bunul meu prieten, Djokovici, m-a sunat, i-am mulțumit și i-am transmis că sper ca eu să celebrez campionatul în acest an"
Bogdan Planici

"Suntem mai buni, Teja a adus ceva nou"

Planici a vorbit și despre noul antrenor, Mihai Teja, spunând că acum FCSB este mai bună.

„Ne simțim bine cu noul antrenor, lucrează din greu cu noi, încearcă să ne explice ceea ce dorește de la noi. E foarte bun și avem ce învăța de la Mihai Teja. Chiar dacă e de scurt timp, a reușit să miște lucrurile, să aducă ceva nou, ceva ce el dorește să imprime la echipă. E din scurt, dar cred că suntem pe drumul cel bun.

E prea devreme pentru concluzii, dar eu zic că suntem o echipă mai bună decât până acum! Și învățăm în continuare. Fiecare schimbare de antrenor impune alte schimbări. Încercăm să jucăm ceea ce dorește antrenorul, să avem posesie, să punem presiune în orice zonă a gazonului, să facem presing agresiv”, a adăugat Planici.

„Mă simt minunat fiind căpitanul echipei, e o mare onoare să fiu liderul Stelei, voi face tot ceea ce depinde de mine să mă ridic la nivelul așteptărilor. Nu contează al câtelea sunt, astea sunt detalii. Sunt mulți jucători aici care merită să fie căpitani ai Stelei, avem câțiva lideri, iar eu sunt unul dintre ei. Trebuie să lupt pentru colegi, să mă ridic la nivelul așteptărilor”

„Mi-ar plăcea să ajung în Spania, Anglia, Italia, Germania, dar acum trebuie să-mi fac treaba la Steaua. Îmi plac Ramos și Van Dyk. Cred că Țucudean e cel mai tare adversar pe care l-am întâlnit în Liga 1. Iar de la noi, "Bizonul", e atât de puternic, nu-l miști din loc”

„Știu câteva cuvinte în română, nu prea multe, dar în fiecare zi învăț ceva nou. Oricum, înțeleg foarte mult”

„Lipsa concentrării ne face să nu fim cum am vrea. Eu cred că noi suntem cel mai mare pericol pentru noi înșine! Șansele sunt egale la titlu, chiar și acum. Noi ne putem apropia de ei și mai mult în aceste ultime cinci etape ce-au mai rămas din sezonul regulat”

„Sper ca visul meu cel mare să devină realitate, adică să iau titlul cu FCSB. M-am obișnuit, toată viața m-a prins de ziua mea în cantonamente, pregătind sezonul ce urmează”
Bogdan Planic

1 assist a reușit Planici în 23 de meciuri în ediția de toamnă

51de partide a strâns Bogdan în tricoul FCSB, reușind un gol de când a venit în august 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
vasy86le
vasy86le  •  20 Ianuarie 2019, 22:52

Un fotbal fara Derbyuri e un fotbal sarac.

mariuss72
mariuss72  •  20 Ianuarie 2019, 13:26

"în sensul că nu vreau răul nimănui"...macar pentru asta merita aplauze.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează