FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 2-0

Unul dintre liderii lui Dinamo a ieșit în față: „Asta e problema noastră! Interpretăm foarte prost”

Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1, după 0-2 cu Sepsi. Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) a tras concluziile la finalul partidei. +20   FOTO
Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1, după 0-2 cu Sepsi. Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) a tras concluziile la finalul partidei.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 08:21 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 13:03

Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1, după 0-2 cu Sepsi. Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) a tras concluziile la finalul partidei.

Vezi discursul lui Cosmin Contra de la finalul meciului

„Un moment greu, dificil. Trebuie să dăm dovadă de bărbăție, de curaj. Într-adevăr, e un club greu, nu e un club ușor, cu o istorie bogată, cu foarte mulți fotbaliști care au făcut cinste României. Cred că în vestiar băieții înțeleg ce înseamnă acest club, dar nu cred că e asta problema. 

Problema e că în teren facem niște greșeli, oferim niște cadouri, interpretăm niște situații de joc foarte prost. Și noi suntem de aceeași părere, și noi ne cerem scuze. Trebuie să dăm dovadă de curaj, de bărbăție. Totul depinde numai de noi, dar atât timp cât repetăm aceleași greșeli... e destul de dificil. Nu vreau să dau acum nume, suntem toți de vină. Toți câștigăm și toți pierdem, de la primul până la ultimul”, a declarat Anton.

Unul dintre liderii lui Dinamo a ieșit în față: „Asta e problema noastră! Interpretăm foarte prost”

Paul Anton a revenit în această toamnă la Dinamo

După 8 etape, Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu doar cinci puncte. „Câinii” au o singură victorie și cinci înfrângeri, toate eșecurile venind în timpul mandatului lui Contra.

FOTO Cele mai tari imagini din Sepsi - Dinamo 2-0

Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
+16 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe articole despre Sepsi - Dinamo 2-0:

Cosmin Contra, declarație categorică despre plecarea de la Dinamo: „Am vorbit acum cu directorul sportiv”

Deian Sorescu, DĂRÂMAT după Sepsi - Dinamo 2-0: „E cel mai rușinos meci al nostru! Nu am vreo explicație, dar nu e vina lui Contra”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dvd1
dvd1  •  25 Octombrie 2020, 13:36

oare unde vad astia lider? Sintem *** cu totii sau ce? Astia sint niste petarde de care nu stie nimeni. OAre e asa de greu de realizat ca Dinamo trebuie sa se retraga din campionat imediat? Asta trebuie facut. S-a terminat cu Dinamo. Afara cu Contra chiar de azi. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  25 Octombrie 2020, 10:40

Câinii trebuie să accepte situația, a trecut vremea corpodenilor !

tonimirea
tonimirea  •  25 Octombrie 2020, 10:29

Aveti rabdare au trecut 8 etape din 30. Incet lucrurile se vor lega, asa este cand aduci multi jucatorii ,e nevoie de timp si rabdare. Important este ca acum sunt banii la club si jucatorii de valoare. Rezultatele vor veni odata ce spaniolii vor intelege smecheriile ieftine din fotbalul romanesc . Faptul ca FCSB are 4-6 echipe in liga I, ca arbitrii sprijina pe unii sau pe altii, ca comisiile din federatie judeca dupa interesul unora , ca toata presa sportiva din Romania scrie in functie de banii primiti ca sponsorizari, etc. Au venit niste investitorii straini cu banii, care nu stiu in ce s-au bagat si toata lumea pune tunurile pe ei ca sa scoata banii. S-ar putea sa nu se intample si asa vor afla si strainii ce se intampla in fotbalul romanesc. Deja presa internationala este cu ochii pe noi. Si ceva ciudat Becali nu a comentat nimic negativ din momentul cand spaniolii au preluat Dinamo. Asta ar trebui sa dea de gandit.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează