FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unul dintre motivele declinului la Dinamo » Unde-i Bălgrădean?

Cristian Balgradean
Cristian Balgradean

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 11:54

Problemele de la Dinamo ar putea începe cu poarta apărată de Cristi Bălgrădean. Goalkeeperul dinamovist nu mai are siguranţa din tur, iar asta se vede în clasament

Cifrele spun totul. 10 goluri a primit Bălgrădean în 18 meciuri disputate în 2011, tur + o etapă. Portarul a reuşit să închidă buturile în 13 meciuri, fapt ce i-a adus convocarea la naţională şi aplauze din partea tuturor celor care aşteptau un nou talent cu mănuşi în Liga 1. Dinamo a sfîrşit perioada în fruntea clasamentului şi totul mergea bine.

Returul nu a avut aceleaşi coordonate. "Pufi" a primit 17 goluri în 2012, în 9 etape, nereuşind decît 2 etape în care Dinamo să nu primească gol. Acest lucru s-a văzut în clasament, acolo unde Dinamo se îndepărtează de titlu, ocupînd în acest moment locul 4 în clasament, la 5 puncte faţă de CFR Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
fcgeo
fcgeo  •  03 Mai 2012, 23:22

INAINTEA LUI BALGRADEAN SUNT ALTII VINOVATI.DIN CELE 17 GOLURI NU CRED CA ARE LA MAI MULT DE 2-3 GOLURI VINA.SUNT EI ALTII CARE DORM ADANC IN GHETE.

gaby26
gaby26  •  03 Mai 2012, 21:58

BALGRADEAN FACE SENZATIEEE !!! MOTI SI GRIGORE 2 INCOMPETENTI !!!

flafy
flafy  •  03 Mai 2012, 19:11
Postat de saviola2_8 pe 03 Mai 2012, 12:50

imi pare rau dar va inselati, nu o data am sustinut ca balgradean nu e cine stie ce portar, m-am contrazis pe aici cu destui, raman la parerea mea balgradean nu e cine stie ce portar e de nivel mediu asta spre surprinderea celor care il vedeau noul lobont, e la ani lumina de `pisica` totusi domnilor ziaristi balgradean e ultimul care ar trebui judecat, da e drept a gafat in vreo 2 meciuri insa tot lotul e vinovoat iar dintre compartimente in apaprare dinamo sta cel mai prost, doar luchin e jucator pe acolo si nici el saracu` nu e folosit in pozitialui naturala.

Lobont este un portar foarte bun,cand era la Dinamo era de departe cel mai bun din liga 1 defapt el nu este de liga 1 dar a venit la Dinamo cu sufletul,in schimb Balgradean este un portar bun pentru liga 1,unul dintre cei mai buni si cei mai siguri alaturi de Felgueiras,Coman,Bornescu si Silviu Lung

Vezi toate comentariile (20)
Comentează