FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

UPDATE Anunț oficial: ce se întâmplă cu meciul CSU Craiova - FCSB după decesul lui Ilie Balaci + Ce se va întâmpla în minutul 8 al partidei

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 12:19

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci a murit în această dimineață, la 62 de ani, din cauza unui infarct. (Detalii AICI).

  • Familia a decis ca trupul să fie depus luni dimineață la Biserica ”Sf. Ilie” din Craiova, locul în care a avut loc atât cununia religioasă a legendei fotbalului românesc cât și botezul celor două fiice, Lorena și Liana.
  • Înmormântarea va avea loc marți după-amiază, ora 12:00, la cimitirul Ungureni. 
UPDATE

Partida de diseară va fi oprită în minutul 8, iar zecile de mii de fani de pe stadionul ”Ion Oblemenco” vor arunca pe teren flori, anunță TV Digi Sport.

Ar fi trebuit amânat meciul din această seară?

DA
NU
update

Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a anunțat la TV DigiSport că meciul se va juca: "Nu cerem amânarea meciului. Partida se va juca. Pentru memoria lui Ilie, pentru familia Univeristății, vom fi împreună"

Știrea inițială:

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că meciul CS U Craiova - FCSB, programat azi la ora 21:00, s-ar putea amâna.

"Am înțeles că o să fie o ședință la Craiova. Se întâlnesc la sediul clubului pentru a discuta. Indiferent de ce se va decide, noi suntem de acord. Dacă se decide că nu ar trebui să se dispute meciul, suntem de acord. Ce să facem?", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

 

"Pentru mine a fost cel mai mare"

Mihai Stoica a vorbit și despre decesul fostului mare fotbalist, lăudând jocul "Minunii Blonde".

"A fost un om de mare calitate. Prea puțină lume știe cine a fost cu adevărat. A ajutat foarte mulți oameni, foarte mulți colegi. E greu să îmi vină în minte o persoană mai carismatică. Balaci mi s-a părut cel mai complet jucător. A fost cel mai mare pentru mine. Poate Dobrin a fost mai talentat, dar Ilie a fost fantastic. Făcea ambele faze, a fost prea mare!", a adăugat oficialul FCSB

VEZI ȘI:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  21 Octombrie 2018, 19:09
Postat de hitman222 pe 21 Octombrie 2018, 14:42

Nici clona fcsb infiintata in 2003 nu e Steaua.

Dar o echipa infiintata in 2017 in liga4 ce este (in afara de gataia de joc a rapidului).

aius
aius  •  21 Octombrie 2018, 17:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  21 Octombrie 2018, 16:30
Postat de alex_777 pe 21 Octombrie 2018, 15:55

..mm-l usa a simtit ca oltenii sunt mult mai mobilizati si acum in aceste momente de suferinta or sa lupte mai indarjiti, oricum nu conteaza ce vor spune multi, conteaza ce istorie frumoasa a lasat in spate acest OM.Dumnezeu sa-i fie aproate, condoleante familiei! Succes baieti diseara!!!

mm stia ca e aranjat si nu a vrut sa castige fcsb intr-un moment ca asta... mai ales ca cei cu care era aranjat nu au cinismul sa joace fals. A incercat sa induca ideea ca meciul se va amana, poate le dadea idei oltenilor... sa vina ei cu propunerea. Bravo lor, oltenilor, se mobilizeaza si castiga. Trebuie sa demonstreze ca in momentele grele stiu sa fie uniti.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează