FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

UPDATE Aşa a început totul! La 6 ani de la ancheta Gazetei, au venit şi condamnările » 40 de ani de închisoare pentru 8 "grei"!

Așa au început lucrurile! Foto: coperta Gazetei din 6 februarie 2006
Așa au început lucrurile! Foto: coperta Gazetei din 6 februarie 2006

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 noiembrie 2012 18:38

Astăzi s-a dat sentinţa în "Dosarul Transferurilor". Cei 6 oameni de fotbal condamnaţi la închisoare pot face recurs în maximum 10 zile. Aici ai toate reacţiile după sentinţă!

UPDATE Preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu vrea să se pronunţe în acest caz atît timp cît decizia procurorilor nu este definitivă: "Astăzi n-a fost dat un verdict.

Trebuie să respectăm instanţele româneşti pentru că iată şi politicienii au început să clacheze. Fiecare trebuie să îşi dovedească nevinovăţia, aşa cum procurorii trebuie să dovedească vinovăţia, dar eu pînă nu e o decizie definitivă nu pot să mă pronunţ", a spus Mircea Sandu la GSPTV.


UPDATE
Gică Popescu, 3 ani de închisoare cu suspendare! Tot o pedeapsă de 3 ani cu suspendare a primit şi Gigi Neţoiu! Iată ce spun cei doi: Gigi Neţoiu: "De 3 ani nu s-a venit cu nici o probă nouă! Ce justiţie e asta?" / Gică Popescu: "Am conştiinţa împăcată! E greu să ştergi cu buretele ce s-a întîmplat"

UPDATE Victor Becali a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare. Toate deciziile pot fi atacate cu recurs! Impresarul e bulversat: "E o decizie a doi judecători care au interpretat diferit"

UPDATE Ioan Becali, 8 ani de închisoare cu executare! Mai multe detalii AICI

UPDATE Cristi Borcea a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare!

UPDATE Mihai Stoica a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune.

UPDATE Potrivit Realitatea TV, Curtea de Apel l-a condamnat la 5 ani de închisoare pe George Copos în "Dosarul Transferurilor". Jean Pădureanu a primit o pedeapsă de 3 ani cu suspendare.

Deciziile nu sînt definitive, pot fi atacate cu recurs.

DE AICI A PORNIT TOTUL! PRIMA PAGINĂ DIN GAZETA SPORTURILOR DIN FEBRUARIE 2006

536583-img-2945-fotocopie-ziar-gazeta-sporturilor.jpg

----------------

Astăzi, Curtea de Apel ar trebui să se pronunţe în privinţa apelului înaintat de Parchet în "Dosarul Transferurilor".

Dacă apelul va fi admis, cauza va fi trimisă la tribunal pentru rejudecare, iar pentru cei 8 inculpaţi vor reîncepe emoţiile. În cazul în care magistraţii vor respinge apelul, şansele ca Ioan şi Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gheorghe Neţoiu şi Gheorghe Popescu să fie condamnaţi sînt infime.

Procurorii anticorupţie au contestat decizia de pe 3 aprilie 2012 a Tribunalului Capitalei, aceea de a-i achita pe cei opt oameni de fotbal judecaţi pentru tranzacţii ilegale privind cele 12 transferuri de fotbalişti efectuate în străinătate.

Aceştia au fost trimişi în judecată pe 2 octombrie 2008 în urma anchetei declanşate de jurnaliştii Gazetei Sporturilor. Procurorii susţin că oamenii de fotbal acuzaţi au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal. O parte din banii obţinuti din transferuri ar fi fost spălaţi prin intermediul unor firme off-shore.

Playtech: ȘOC! BBC, anunț HALUCINANT din războiul Ucraina - Rusia! Ce răsturnare de situație!


Comentarii (465)
tigruzzu
tigruzzu  •  13 Noiembrie 2012, 19:51
Postat de tigruzzu pe 13 Noiembrie 2012, 19:46

Chiar, ce s-o alege de curul lui meme daca intra la parnaie! :-)))

L-or mai chema ăștia de pe la televiziuni să-și dea cu părerea? P.S. Dar pe țigănoiul de Gabi Safta nu e chip să-l bage la răcoare cumva?

tigruzzu
tigruzzu  •  13 Noiembrie 2012, 19:46

Chiar, ce s-o alege de curul lui meme daca intra la parnaie! :-)))

marius2005
marius2005  •  13 Noiembrie 2012, 01:54
Postat de varsity pe 13 Noiembrie 2012, 00:26

Ma intreb ce s-o alege de curul lui meme daca intra la parnaie! :))

dar de al lui copos nu vrei sa stii d le !!! o sa si scufunde planeta in poponeata !!!

Vezi toate comentariile (465)
Comentează