FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

UPDATE Budescu la Steaua? Transferul la Al Ahli e ca și picat! Mijlocașul recunoaște: ”M-a sunat Gigi Becali”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 18:31

Constantin Budescu a ratat transferul la Al Ahli, după ce cluburile nu s-au mai înțeles în privința tranzacției.

UPDATE 19:00

Budescu, mijlocașul celor de la Astra, a vorbit despre interesul Stelei pentru transferul său.

”N-am discutat cu Steaua. Am vorbit la telefon cu Gigi Becali, dar nu am negociat. M-a întrebat ce fac și mi-a spus că e interesat și urmează să discute cu cei din club. Iau în calcul și această variantă. În zilele următoare vedem ce se va întîmpla”, a spus Constantin Budescu la DigiSport.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Formația din Qatar voia să plătească pe loc 500.000 de euro pentru împrumutul lui Budescu pînă în vară și, în cazul în care acesta ar fi confirmat, ar mai fi achitat alți 600.000 pentru transferul definitiv.

Astra nu a mai fost de acord cu mutarea, în timp ce Al Ahli n-a mai revenit cu o nouă ofertă, după ce Budescu a tot ezitat să dea un răspuns concret.

Astfel, șansele ca Budescu să ajungă la Steaua sînt și mai mari. Gigi Becali l-a anunțat pe Ioan Niculae că oferă 1 milion de euro pentru a-l transfera definitiv pe mijlocaș.

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (77)
decuadi
decuadi  •  06 Ianuarie 2016, 09:08

Zecs...poate ne zici si noi ? *** ? Ca ai vorbeste ei asa mai neacordat cum vorbeste tu. Ma rog... Ideea e alta. Ne ati batut o data dupa patru ani si ceva. Ce te umfli in pene ca si cand ne ati da o saptamanal ? Au mai fost alta data , chiar opt (OPT) ani in care nu ne ati facut *** Asa ca stai parcat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

decuadi
decuadi  •  06 Ianuarie 2016, 09:05

Zecs zici ca esti un reper de inteligenta , asa o arzi pe aici. Si cand colo....tu, un dinamovist , doar.

zecs93
zecs93  •  06 Ianuarie 2016, 03:32
Postat de khal_37 pe 06 Ianuarie 2016, 01:00

Ati mai luat voi un gras aruncat parca de petrolul iar arbitrii de casa l-au facut aproape golgheter...cu budehamham, cu arbitriii de casa, fcdb 2013 are sanse reale la play off. Apropo zechx....a ajuns Yazalde???

Lasa-l tu pe Yazalde la locu lui acolo in portugalia, mai bine ai lua cate un buchet de flori pentru fiecare transfer pe care vi-l baga pe gat Gsp-ul !!! Ai fi foarte recunoscator sa vi cu roaba de flori la aeroport pentru toate transferurile pe care vi le-au vehiculat gazetarii astea parliti !!! Iar Gnohere bizonu a dat gol si impotriva voastra, atunci ce furaciune a mai fost cand v-am trimis sa va beti nessu 3 in 1 ??? Poate ne zici si noi !!!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează
Close