FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Ce cluburi profită de situaţia Petrolului » Al doilea jucător al "găzarilor" care poate părăsi formaţia ploieşteană

Articol de - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 15:22

Toto Tamuz, atacantul şi golgheterul Petrolului, este curtat intens de clubul israelian Hapoel Beer-Sheva la care joaca Ovidiu Hoban, fostul "găzar" devenind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei!

UPDATE / A doua echipă care a intrat în lupta pentru semnătura lui Toto Tamuz este Maccabi Haifa, formaţie ce are un antrenor nou. Tehnicianul Aleksandar Stanojevici a transmis că-l doreşte pe atacant doar dacă va veni liber de contract. Echipa israeliană este dispusă să-i ofere nigerianului un salariu de 400.000 de euro pe an.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Conducătorii clubului din Beer-Sheeva au anunţat în această dimineaţă pe siteul de ştiri one.co.il că sînt dispuşi să-i ofere atacantului un contract foarte atractiv, mai bun decît la Petrolul, cu speranţa că jucătorul va veni din postura de jucător liber, avînd în vedere problemele financiare pe care le au ploieştenii.

Beer-Sheva se află pe locul 3 în clasament, cu 25 de puncte, la două lungimi în spatele lui Maccabi Tel Aviv, iar lider este Kiryat Shmona, cu 29 de puncte.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
dora
dora  •  17 Decembrie 2014, 18:09

Toti il vor liber de contract. Nu vor sa dea nici macar 100.000 euro pe el, sărăntocii...

pbogdan
pbogdan  •  17 Decembrie 2014, 18:01
Postat de jim_b_brown pe 17 Decembrie 2014, 17:57

Steaua ce bula mea ia ?

Ce sa ia? sa intram in faliment si noi. Castigam lejer cu ce avem. Sa ia tineri de perspectiva.

jim_b_brown
jim_b_brown  •  17 Decembrie 2014, 17:57

Steaua ce bula mea ia ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează