FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

UPDATE Ce decizie a luat astăzi Comisia de Apel în cazul Rapidului

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 11:04

Deși înfățișarea ar fi trebuit să înceapă la 9:00, completul de judecată a intrat în sală cu o întârziere de aproape două ore. Abia la ora 11 s-a comunicat decizia de amânare, pentru 24 august.

  • Curtea de Apel București a amânat judecarea dosarului privind falimentul Rapidului pentru data de 24 august.
  • Motivația deciziei este lipsa de procedură.
  • Mâine era deadline-ul LPF privind participarea Rapidului în Liga 1.
  • Liga va publica un comunicat despre situația clubului în următoarele ore.
  • Cel mai probabil giuleștenii nu vor juca în Liga 1, locul lor urmând să fie luat de ACS Poli Timișoara.
  • Mai e o variantă: să ajungem la un campionat cu 13 echipe. Pentru că Rapid nu poate semna cu nici un jucător, după 2 meciuri va fi exclusă din campionat pentru neprezentare, iar adversarele sale vor câștigat cu 3-0 la "masa verde" restul partidelor.

Rapidiștii au făcut apel la decizia inițială a Tribunalului București, prin care societatea ar trebui să intre în faliment pentru datorii de peste 4 milioane de euro.

Decizia a fost amânată în data de 12 iulie, deoarece lichidatorul judiciar Aurel Brihac nu s-a prezentat în sala de judecată şi nici nu a semnat o împuternicire pentru avocaţii care reprezintă clubul Rapid.

Pe 12 iulie, la data la care a fost stabilit programul campionatului, Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit că se va lua p hătărâre în privința Rapidului în momentul în care se va ști exact soarta clubului. 

În cazul în care Rapid va rămâne în faliment, locul echipei în prima divizie va fi luat de ACS Poli Timișoara. S-ar putea opta însă și pentru un campionat cu 13 echipe, fără Rapid și cu 3-0 la masa verde pentru adversare.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (63)
ray51
ray51  •  21 Iulie 2016, 12:51

Da' pe ACS Poli Timișoara a intrebat-o cineva competent daca poate sustine un an fotbalistic in Liga I ??? N-am mai vazut la (vezi Doamne!) personalitati puse in fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania o atat de mare iresponsabilitate ! Pentru astfel de decizii de 'rasu-plansu' nu-i nevoie sa ai mai mult de 8 clase la Vascautii din Deal !

10209142810823923
Dumitrescu Doru  •  21 Iulie 2016, 11:34

Intrarea acestei echipe in liga 1 va scadea dramatic calitatea meciurilor,va aduce pe stadioane toata pleava Bucurestiului,exceptand boaschetarii de E|LITA care e altceva.......intelectualii de ALBITURA.....VOR APARE INJURATURILE AMPLIFICATE PRIN STATII PORTABILE,sloganuri JOS STEAUA....etc,etc......a fost liniste ,mai putin in meciurile echipei Dinamo care este Fecioara Sfanta urmase a militiei Romane vasnice....sa nu uitam ca toti jucatorii lui Dinamo (in frunte cu filozoful gradat Dinu,facatorul de accidente auto nepedepsite de aceiasi Militie ocrotitoare a bezmeticilor) ocupau posturile de Sefi Sectii de Politie din Bucuresti......ca sa fie platiti.....dar ca acoperire FANII sunt rugati sa strige Huo Steaua,ca armata a fost Raul din Romania.........numai militarii sunt niste nenorociti,militienii e altceva............este evident de ce in frunea acestui club a fost cooptat tocmai un mare borfas..........caruia i se rupe bucata cu bucata "zestrea de la familie" pentru prejudicii aduse statului .......si care ascunde plata unei uriase datorii istorice a clubului Dinamo si care nu va putea fi platita in veci ! Hai Rapiduletu..........

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  21 Iulie 2016, 10:32

nu burleanu a adus Rapudl în halul ăsta ci copos, Mitică Dragomir, Mircea Sandu. dar cu să bagi Timișoara, o echipă care vine cu 14 (paisprezece puncte!!) penalizare?!? asta înseamnă ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close