FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE Ce spune Dan Ostahie despre o eventuală preluare a Rapidului

Dan Ostahie
Dan Ostahie

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 aprilie 2013 14:24

UPDATE 14:20 // Dan Ostahie a reacţionat după informaţia apărută azi, conform căreia ar negocia preluarea Rapidului cu George Copos.

"Sînt un suporter şi sponsor al echipei Rapid, merg la meciuri şi, în calitate de simpatizant al acestui club mă bucur că există posibili investitori în Rapid pentru succesul viitor al echipei. În ce mă priveşte, nu sînt un potenţial candidat pentru achiziţie, nu am discutat şi nici nu sînt interesat de achiziţia clubului acum. Interesul meu legat o posibilă achiziţie a clubului Rapid se referă la un moment trecut, în urmă cu 7 ani. Îmi doresc în numele iubitorilor clubului să se găsească o soluţie financiară fezabilă cît mai curînd, astfel încît să nu fie afectată negativ performanţa clubului”


George Copos l-a atenţionat pe Gruia Stoica de faptul că ar mai fi un om de afaceri interesat de cumpărarea Rapidului:

"Am fost la un prînz cu un om extrem de puternic, care-i foarte interesat de Rapid şi m-ar bucura enorm dacă s-ar concretiza în aşa fel încît băieţii să fie fericiţi".

Potrivit enational.ro, persoana care ar negocia cu George Copos este Dan Ostahie, fost sponsor al clubului. Cel care deţine compania Altex a sponsorizat Rapidul în trecut.

Ostahie a intenţionat la un moment dat să cumpere pachetul majoritar la Rapid, dar nu s-a înţeles cu George Copos la acea vreme.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (20)
gabeloo
gabeloo  •  29 Aprilie 2013, 15:07

nea georgeeee ne mai aburesti mult,,,,ia-ti jukariile s dispari s tu si incompetentul de taban care n e in stare s faca un recurs ,,,,

tac77stelist
tac77stelist  •  25 Aprilie 2013, 19:49
Postat de pescarul.amator pe 25 Aprilie 2013, 18:37

felicitari, tot ai batrani sunt civilizati si se poate discuta normal cu ei

cine zice ca voi e bun cine va zice ADEVARUL CRUD IN FATA e nebun......VA AMAGITI DEGEABA la rapid nici dracu negru nu mai baga bani !!!

borat101
borat101  •  25 Aprilie 2013, 19:24

Voi vreti sa se faca sinucideri in masa in cocina 5telista si dinamovista, daca un club ca RAPID va ajunge pe maini intradevar bune (businessman/investitor adevarat)! Nu vedeti ca mafia (tig.an.ia) din fotbalul Romanesc nu lasa RAPIDUL sa se dezvolte! Numai uitati'va ce batjocura este la U Cluj. Un investitor solid in Romania va da peste cap manevrele din fotbalul Romanesc.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează