FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

UPDATE Ciudățeniile Ligii 1! Antrenorul din Liga 1 care a fost demis astăzi, deși a câștigat în campionat: "Îi mulțumim pentru munca depusă!" » Cine i-a luat locul

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 17:22

ASA Târgu Mureș l-a demis pe Ilie Stan de la cârma echipei chiar după prima victorie în campionat, care a venit sâmbătă împotriva Concordiei Chiajna, scor 2-1.

UPDATE 17:38

Sursele GSP.ro susțin că Adrian Falub (45 de ani) a ajuns la o înțelegere cu conducerea lui ASA și va fi noul antrenor al târgmureșenilor!

ȘTIREA INIȚIALĂ!

Ilie Stan a ajuns la ASA în iarnă în locul lui Dan Alexa, care între timp a ajuns la Concordia Chiajna.

"Conducerea clubului ASA Tîrgu-Mureș anunță încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale cu antrenorul principal Ilie Stan.

Ținem să-i mulțumim tehnicianului Ilie Stan pentru munca profesionistă depusă în ultimele luni la clubul nostru, reușind într-un timp scurt timp să închege o echipă competitivă, cu șanse de a se salva de la retrogradare.

Mulțumim pentru tot și mult success în carieră!
Comunicat oficial ASA

Antrenori demiși / demisionari (12): Dario Bonetti (et. 3), Cristian Petre (et. 7 / pe bancă în perioada în care Şumudică a fost suspendat), Nicolo Napoli (et. 11), Emil Săndoi (et. 14), Emil Ursu (et. 21), Dan Alexa (et. 21), Petre Grigoraș (et. 21), Ioan Andone (et. 23), Leo Grozavu (et. 26), Florin Marin (et. 26), Alin Bordeanu (et. 1 play-out), Ilie Stan (et. 2 play-out)

ASA Târgu Mureș e pe ultimul loc în play-out, cu doar 9 puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zecs93
zecs93  •  21 Martie 2017, 00:39

Ilie Stan nu-i rau ca antrenor, stiu ca si pe o1 ia calificat in primavara europeana, iar pe ASA daca nu erau mascaricii aia din conducere ii salva ( are rezultate bune in ultimele meciuri) !!!

para.para
para.para  •  20 Martie 2017, 22:39

Suporterii astia de la gsp il trec pe Leo Grozavu pe lista, dar el n-a fost nici demis si nici nu si-a dat demisia (ca a vrut el, e altceva, dar nu i-a fost aprobata), iar ala de la Astra, Cristian Petre, la fel, n-a fost nici demis si nici nu si-a dat demisia, a stat pe banca doar cat a fost Sumi suspendat. Bai suporterilor scriberi, tot cu fcsb-ul tineti?

119179138570811
Constantin Cojocaru  •  20 Martie 2017, 22:30

Ar trebui sa-l ia pe Reghe la ASA, ca el e obisnuit sa-i faca patronul echipa si in plus nici n-ar mai fi presiune sa ia campionatul, daca ar retrograda ar fi ceva normal pentru ca el a dovedit-o ca e printre cei mai slabi antrenori din Liga1.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează