FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Costin Lazăr a revenit în Liga 1! După negocieri cu ASA, fotbalistul a ales un alt club din România

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2016 15:55

Costin Lazăr a rămas liber de contract după despărțirea de formația grecească Iraklis Salonic la finalul sezonului trecut și a revenit în Liga 1.

UPDATE 21:00

Costin Lazăr nu s-a înțeles cu ASA Târgu Mureș din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul și a ales să meargă la FC Voluntari.

Știrea inițială!

Mijlocașul de 35 de ani este în negocieri avansate cu ASA Târgu Mureș și ar urma să semneze un contract valabil până în vară, informează Digi Sport.

Ardelenii mai negociază și pentru aducerea lui Mingote, portarul formației Pandurii Târgu-Jiu, pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Stăncioiu la Steaua.

Lazăr a debutat în prima ligă la Sportul, în 2001, și a jucat pentru gașca nebună din Regie până în 2006, înainte de a se transfera la Rapid, unde a jucat timp de cinci sezoane.  

La echipa națională, mijlocașul a marcat de două ori în 31 de meciuri.

227 de meciuri
a jucat Lazăr în Liga 1 la Sportul Studențesc și Rapid, timp în care a marcat de 13 ori

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
octavianus
octavianus  •  02 Septembrie 2016, 11:01

RESPECT pentru Costin Lazar, personal il consider unul dintre cei mai buni fotbalisti care a imbracat tricoul Rapidului. Sanatate si mult succes Costin !!!

gabri80el
gabri80el  •  01 Septembrie 2016, 21:12

ma intreb cine naiba va mai urmareste . sunteti asa penibili de nici mamele voatre nu mai observa:))).

sakamoto
sakamoto  •  01 Septembrie 2016, 18:04

Curat SUPERTRANSFER! De parca ar veni Cristiano Ronaldo! Asa le infloresti, de parca ai fi platit pt asa ceva. Sanatate si virtute!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează