FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

UPDATE CraiOlguța, acuzată de încă un "blat": "Iată dovada! Falsul se va afla cât de curând". Replica oficialilor CS U

foto: editie.ro +6   FOTO
foto: editie.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 16:10

După ce a fost promovată de FRF în Liga 1 în baza unui articol dintr-un statut inexistent, CS U Craiova este acuzată din nou de încălcarea regulamentelor.

După ce a fost promovată de FRF în Liga 1 în baza unui articol dintr-un statut inexistent, CS U Craiova este acuzată din nou de încălcarea regulamentelor.

UPDATE

Conducerea CS U Craiova a reacționat în urma acuzelor lui Mititelu printr-un comunicat oficial: 

"Cât privește legitimarea jucătorului Universității Craiova Robert Petre facem următoarele precizări:

-în data de 19.02.2015 s-a întocmit tranzacția de încetare a raporturilor contractuale dintre jucătorul Robert Petre și lichidatorul judiciar a echipei familiei de tristă amintire.
-la data de 25.06.2015 prin hotărârea nr. 1184/2015 în dosarul 12049/63/2007 de pe rolul tribunalului Brasov s-a confirmat tranzacția de către judecătorul sindic.
-la data de 30.06.2015 CNSL a FRF a pronunțat în dosarul 105/CL/2015 o hotărâre irevocabilă prin care a constatat încetarea raporturilor contractuale.
-la data de 03.07.2015 Robert Petre a devenit jucătorul Universității Craiova și asta cu mult înainte de a se primi interdicția de transferuri din data de 08.10.2015". 

Mititelu s-a aliat cu dușmanul Dragomir împotriva CS U

Dragomir a contestat duminică dreptul de joc a doi fotbaliști olteni în CS U Craiova - FC Voluntari (3-0), iar acum ziarul lui Adrian Mititelu susține că unul dintre ei nu putea fi legitimat de CS U decât printr-un fals!

Ediție Specială a publicat contractul cu FC U Craiova, carnetul de fotbalist și imagini cu Robert Petre (18 ani, foto galerie) în tricoul Științei și precizează că jucătorul nu putea semna cu altă echipă, chiar dacă FC U era în stare de faliment. Cu alte cuvinte, mutarea nu s-ar fi putut perfecta indiferent dacă CS U avea sau nu voie să legitimeze fotbaliști.  

"Facem precizarea că la 30.07.2013 Robert Petre a încheiat cu Fotbal Club Universitatea Craiova un contract pentru o perioadă de 3 ani şi care expiră pe 30 iunie 2016.

De asemenea, în data de 30.09.2013, el a fost legitimat ca şi jucător profesionist al Fotbal Club Universitatea Craiova cu caracter definitiv

Chiar dacă Fotbal Club U Craiova este în stare de faliment, Petre nu putea fi transferat la CSU decât în urma unei proceduri prevăzute în legea insolvenţei cum s-a procedat şi cu ceilalţi jucători aflaţi sub contract cu Fotbal Club Universitatea Craiova, respectiv evaluare drepturi federative, ofertă, supraofertă, aprobarea Adunării Creditorilor, confirmare tranzacţie judecător sindic. Ori, cu siguranţă, o asemenea procedură nu a avut loc în ceea ce-l priveşte pe jucătorul Petre Robert.

Cum s-a ajuns ca el să fie legitimat la CSU? Se va afla în curând, cel mai probabil printr-un fals, făcut cu complictatea lui Silviu Bogdan, preşedinte la AJF, persoană care în ultimii ani a activat ca şi conducător al AJF Dolj, dar şi ca funcţionar în cadrul CSU Craiova.

Oricum, un lucru este cert, Petre este jucătorul Fotbal Club U Craiova SA şi nu putea în niciun fel să joace pentru CSU", scrie editie.ro. 

Dacă în urma memoriului depus de șefii lui Voluntari va fi găsită vinovată, CS U Craiova riscă să piardă meciul la "masa verde".

"Robert Petre este jucatorul lui FC UNIVERSITATEA CRAIOVA! Nu inteleg cum a fost legitimat la CLONA! Legal/regulamentar ,cu siguranta NU! Grigore ! Imbecilule! Cum iti permiti sa afirmi ca Petre este jucator din academia voastra!? Petre ,este jucator crescut/format de FCU ,si este sub contract cu noi pana in iunie 2016!"  Adrian Mititelu, mesaj pe facebook 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
deuxex
deuxex  •  10 Martie 2016, 07:55

@fcu1948: Vezi ca FC Universitatea Craiova SA a functionat pana in 2011, IN PARALEL cu FC U Craiova SA, firma lui Ajica. Asa ca unde vezi tu continuitatea? Daca nu ai habar de legislatie, du-te la un avocat sa-ti explice ca altfel te faci de ras. In plus, tu faci confuzie intre CS U Craiova SA, firma actionarilor de la actualul club, pe care acesta functioneaza, si CS Universitatea Craiova, clubul sportiv detinut de Consiliul Judetean Dolj, infiintat in 1948, detinator al palmaresului si al siglelor, si actionar la clubul de fotbal infiintat in 2013... Nu mai induce lumea in eroare, vezi ca ti se raceste ciorba la Perinita!

fcu1948
fcu1948  •  09 Martie 2016, 23:54
Postat de echilibrat pe 09 Martie 2016, 22:43

Dar ce legatura are cu Univ. Craiova clona SC U Craiova SA fondata in 2013 ? Sau clona falimentata Fotbal Club U Craiova SA fondata in 2002 ? SRL-urile lui Mititelu sint toate bune si toate sint unica echipa adevarata, nu ? Mare e gradina, Doamne !!

Mititelu are SA-uri nu SRL-uri. Deci o primă și grosieră eroare din partea ta. SA-urile lui Mititelu au preluat activitatea fotbalistică de la ONG-ul Fotbal Club Universitatea Craiova care la rândul său s-a înființat în urma desprinderii secției de fotbal din Clubul Sportiv. Asta se numește continuitate. Ceea ce nu este cazul clubului fondat în 2013 la București de către sandu mircea + vasileasca și finanțat din banii furați de la ANPR de către rotărel + agarici. Stop joc!

fcu1948
fcu1948  •  09 Martie 2016, 23:48
Postat de echilibrat pe 09 Martie 2016, 22:41

Citeste motivarea instantei - se scrie negru pe alb ca toate asociatiile si SRL-urile fondate dupa 1994 n-au nici o treaba cu Craiova Maxima. Asa ca vorbim doar despre clone fara valoare in perioada 1994-2013, conform instantei. Cind un alt SRL va purta pe tricouri stema originala cu leul din 1983, mai vorbim. Aia e Craiova adevarata ! Ca si in cazul FCSB vs. CSA Steaua, echipa adevarata e acolo unde este si stema originala.

Repet până ți-o intra în capul ăla sec - sentința respectivă NU ESTE DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ. Și Mititelu câștigase pe fond procesul cu pițurcă iar în recurs a pierdut, așa că degeaba de chinui, contează ce se decide în final. Oricum, sentința despre care tot aberezi se referă la anularea unei mărci, nu la identitatea unor SRL-uri. Și vezi că alea sunt SA-uri, nu SRL-uri. Este o mare diferență între SA și SRL, cam tot la fel ca între Universitatea Craiova și csu clona!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează