FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

UPDATE Cristi Borcea rămâne în închisoare » Când mai poate fi judecată eliberarea

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2017 09:23

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, rămâne în închisoare, după ce Tribunalul Ilfov a a admis cererea procurorilor DNA ca acesta să rămână după gratii. Fostul oficial al lui Dinamo a plătit prejudiciul de peste un milion de euro.

update 16:15

Tribunalul Ilfov a admis cererea procurorilor DNA pentru ca Borcea să rămână după gratii. Următorul termen la care poate fi soluționată cererea este 23 aprilie 2018.

Regret faptele. Sunt adevărate, le regret foarte mult şi îmi pare rău că mi-am expus familia la ce am făcut. S- a redus pedeapsa cu opt luni. (…) Nu am nimic de reproşat ANP. Vă rog să-mi daţi ocazia să merg lângă copiii mei”, a spus Cristian Borcea, în faţa magistraţilor.

update 14:00

Magistrații Tribunalului Ilfov au rămas în pronunțare, potrivit Digi 24.

Știrea inițială:

Magistrații Tribunalului Ilfov vor decide azi dacă Borcea, 47 de ani, poate fi eliberat azi, la 3 ani și 7 luni de când a fost condamnat la 6 ani și 4 luni în " Dosarul Transferurilor".

Judecătoria Sectorului 4 a decis că Borcea poate fi eliberat, după ce a scris mai multe cărți și a muncit în închisoare, dar procurorii au atacat decizia. Astfel, verdictul urmează să fie dat azi de Tribunalul Ilfov.

"Comisia a constatat sub acest aspect că deţinutul a executat, de la data de 04.03.2014 până la 28.09.2017, 1.305 zile închisoare, la care se adaugă 242 zile considerate ca executate pe baza muncii prestate (din care 60 zile câştigate ca urmare a elaborării unor lucrări ştiinţifice), în total 1.547 zile câştigate şi executate pe baza muncii prestate, fiind la prima analiză a comisiei. Comisia a apreciat că se petentul poate fi liberat condiţionat deoarece a fost stăruitor în muncă, a dat dovezi temeinice de îndreptare şi s-a implicat activ în programele de reinserţie socială"se arată în motivarea magistraţilor Judecătoriei Sectorului 4 al Capitalei, potrivit Mediafax.

SENTINŢELE ANUNŢATE ÎN DOSARUL TRANSFERURILOR:

George Copos - 3 ani şi 8 luni cu executare
Mihai Stoica  - 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali  - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu  - 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu  - 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare
Gigi Neţoiu  - 3 ani şi 4 luni cu executare

Dintre cei condamnați, doar Cristi Borcea și Victor Becali se mai află în spatele gratiilor. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  24 Octombrie 2017, 19:12

unul din copiii e lângă el

mosvasile
mosvasile  •  23 Octombrie 2017, 11:12

Lasa ba sa-l elibereze, ca poate nu le mai lasa gravide ***.pardon pe vedetele ale !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează