FOTBAL  »  Superliga  »  ANCHETĂ

UPDATE De necrezut! Florian Walter nu a fost găsit la percheziții! Procurorii l-au dat în consemn la graniță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 09:26

Florian Walter, finanțatorul celor de la U Cluj, este cercetat pentru mai multe afaceri cu statul și pentru afacerile din fotbal.

12:15

UPDATE:  Florian Walter nu a fost găsit la perchezițiile făcute de DIICOT și a fost dat în consemn la graniță. În plus conturile acestuia sînt blocate, potrivit procurorului șef adjunct, Georgiana Hossu.

De asemenea, 50 de persoane au fost duse la poliție pentru a fi duse la audieri, potrivit Digi24.

Știrea inițială:

Procurorii DIICOT au făcut astăzi 37 de percheziții la firmele din București și Ploiești ale omului de afaceri, potrivit Adevărul.

Walter este suspectat de evaziunea fiscală, iar prejudiciul estimat ar fi de 18 milioane de euro.

Acesta a mai fost anchetat și în 2012, după ce a obţinut beneficii financiare prin transferul a 15 jucători de la U Cluj la Petrolul, potrivit procurorilor. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
10205720759612340
Jiji Belciug  •  06 Mai 2015, 21:21

De necrezut! HALUCINANT! IN-CRE-DI-BIL! FABULOS! N-ai mai vazut asa ceva! Tu ai face asa ceva? romanika e in stare de soc, ***. ***).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  06 Mai 2015, 17:48

UPDATE: Florian Walter nu a fost găsit la perchezițiile făcute de DIICOT și a fost dan în consemn la graniță. În plus conturile acestuia sînt blocate, potrivit procurorului șef adjung, Georgiana Hossu.. De asemenea, 50 de persoane au dost duse la poliție pentru a fi duse la audier, potrivit Digi24. Eu zic ca e cazul sa ne facem abonament la gsp. Calitate, nu gluma. Sincer, prost sunt eu ca intru la voi pe site. ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kossu
kossu  •  06 Mai 2015, 17:24

Stați, băi nene, nu vă agitați așa, că poate n-a fugit. O fi ieșit omul să ducă gunoiul. :)))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează