FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

UPDATE Degringolada continuă la Rapid! Site-ul oficial îl dă ca fiind noul preşedinte al clubului, dar Dinu Gheorghe neagă

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 14:46

Rapidul a coborît pînă pe penultima poziţie în Liga 1 după ultima etapă, lucru ce i-a făcut pe fanii giuleşteni să-i ceară demisia lui Marian Rada. Ca urmare a celor întîmplate, patronul Valerii Moraru pare să fi început reconstrucţia echipei.

UPDATE 14:35 / Deşi site-ul oficial al Rapidului îl dă ca fiind noul preşedinte al clubului, Dinu Gheorghe neagă această informaţie, anunţă Mediafax: "Nu pot să comentez ce apare pe site-ul oficial. Este adevărat că am discutat cu domnul Moraru, dar nu am dat încă un răspuns. Eu nu am semnat nimic cu Rapid, aşa că nu sînt încă preşedinte. Voi mai avea o întîlnire şi astăzi cu cei din conducere, vom vedea".

UPDATE 13:20 / Site-ul clubului Rapid anunţă că Dinu Gheorghe va prelua funcţia de preşedinte al clubului: "Din seara zilei de miercuri, 5 noiembrie, s-a convenit (de ambele părţi) ca Preşedintele F.C. Rapid să fie domnul Dinu Gheorghe".

UPDATE 12:45 / Cristiano Bergodi, antrenorul care este favorit să preia banca tehnică a Rapidului, a oferit prima declaraţie după ce a ajuns în ţară:  "Nu ştiu dacă preiau Rapidul, dar vreau să mai antrenez în România", a spus tehnicianul, conform Digisport.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Primul om pe care ar dori să-l aducă Valerii Moraru în Grant este Cristiano Bergodi, cel care a mai antrenat-o pe Rapid în 2007. Tehnicianul italian a ajuns în această dimineaţă în România şi va merge la negocieri, anunţă Dolcesport.

Alături de Bergodi, Moraru vrea să-l pună într-o funcţie oficială şi pe Dinu Gheorghe, cel care a demisionat din postul de preşedinte al Astrei Giurgiu.

Cristiano Bergodi are 50 de ani şi e liber de contract după ce a mai antrenat Sassuolo, FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, Politehnica Iaşi, Steaua, Modena, Pescara şi Brescia. De la ultima a fost demis în luna martie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
gicapuia
gicapuia  •  06 Noiembrie 2014, 20:40

Nu poate veni la Rapid ca Surdu si Casio sunt sub contract.

spivak
spivak  •  06 Noiembrie 2014, 19:20

”Degringoladă” înseamnă altceva decât cred găozetarii.

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  06 Noiembrie 2014, 17:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Se cunoaste bah c.,i.,o.,r.,e.,x ca esti rapedist dupa cum blestemi! Cu piiiiiiiisat arunci?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează