FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo începe campania de transferuri! "Câinii" vor să aducă un atacant argentinian » De ce depinde transferul

FOTO: ww. kerkida.net
FOTO: ww. kerkida.net

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 11:14

Contra și Negoiță încă nu au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, dar Dinamo a început deja să caute jucători pentru sezonul viitor.

update 13:00

Potrivit informațiilor GSP.RO, transferul lui Zelaya la Dinamo depinde de rămânerea lui Contra la echipa alb-roșie. Deși mai are propuneri din Cipru și Grecia, oferta de la Dinamo este cea mai tentantă pentru atacant. Transferul acestuia depinde de prelungirea contractului lui Contra, antrenorul dorindu-l cu insistență. Până acum, cele două părți încă nu au discutat despre contract.

Știrea inițială:

Presa din Cipru anunță că Dinamo negociează cu atacantul Emilio Jose Zelaya, legitimat în prezent la Ethnikos Achnas, din prima ligă din Cipru, echipă la care evoluează fostul dinamovist Bogdan Gavrilă.

Argentinianul Zelaya, 29 de ani, devine liber de contract, iar Dinamo și-a manifestat interesul pentru atacant. De serviciile lui Zelaya se interesează și mai multe echipe din Cipru.

În iarnă, atacantul a fost dorit și de CSU Craiova.

500.000 €este cota lui Zelaya, potrivit transfermarkt.de

Zelaya are 15 goluri marcate în 30 de meciuri. Acesta a fost format de Rosario și a mai jucat la Banfield, Arsenal de Sarandi și O'Higgins. Din 2016 evoluează Ethnikos și are și cetățenie italiană. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
896192190498051
Adi Mitrea  •  03 Mai 2017, 18:32

Fcsbisti terminati cu ipocrizia.Chiar vreti sa ne amintim de valiza de la Cluj?Atunci tb sa fiti retrogradati in liga a 5a.Este normal sa combinați jucătorii echipelor adverse înainte de meciurile directe?Sa va spun un secret: pe DINAMO BUCUREȘTI nu II PUTETI ATINGE CU MANGLEALA VOASTRĂ IEFTINA !Am dat cu voi de pământ de nu v ati vazut.Stati linistiti locul 3 este al vostru.

zizu
zizu  •  03 Mai 2017, 16:13
Postat de John Milne pe 03 Mai 2017, 14:45

Ba bancruta , aleganduti asa un screen name, dovedeste cat de frustrat si limitat esti .

te pomenesti ca tu esti jhon...:))...:))

ovina2017
ovina2017  •  03 Mai 2017, 16:02
Postat de Viorel Stelistul pe 03 Mai 2017, 13:03

Culmea tupeului negoitean! Fraudeaza statul cu milioane de euro, cere pomana de la buget un stadion nou si el viseaza la transferuri din Argentina!!!O rusine, o mizerie, o enormitate tipic romaneasca. Sa investeasca statul intr-un stadion nou pentru o echipa privata, care a iesit fraudulos din insolventa, inseland chiar statul!!!! Stadion nou in mijlocul orasului, construit doar pentru cateva ore de antrenament, deci nu pentru jocuri la europeanul din 2020. Se vede ce se intampla cu noile arene din Ploiesti si Cluj, nefolosite si producand pagube imense si se insista cu ridicolul penal de a se investi in 3 stadioane noi in Bucuresti, absolut inutile: 1. cel din Ghencea a fost ruinat de armata si acum statul face altul, ca sa devina o unitate militara administrata si intretinuta fff prost de talpani. 2. cel din Giulesiti pentru o echipa de liga a V-a care nu dispune de un buget care sa-i permita folosirea unui stadion nou, care va fi administrat si intretinut de cine? de Min Transporturilor ? ne intoarcem in epoca de aur? 3. stadionul din Stefan cel Mare, cum sa investeasca statul in stadionul unei echipe private, care a fraudat statul cu milioane de euro printr-un artificiu ilegal cu insolventa. Dinamo a lui Badea sau Negoita a platit o chirie fff mica la stadion, incomparabila cu cea platita de Steaua in Ghencea, beneficiind de favoruri care sunt de fapt abuz in serviciu si prejudicii aduse statului. Ce legatura au descreieratii pch cu bugetul statului cerand o pomana noua?

Se pare ca mori de ciuda

Vezi toate comentariile (17)
Comentează