FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo riscă să-l piardă pe Ante Puljic: „Nu lucrez cu oameni neserioși!” » Ce l-a înfuriat pe croat

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 14:14

Fundașul croat Ante Puljic, 31 de ani, se înțelese de principiu cu Dinamo și urma să semneze un contract valabil până la finalul sezonului. Negocierile s-au blocat însă din cauza pretențiilor financiare ale croatului.

UPDATE 20:45
Ante Puljic a respins oferta făcută de Dinamo. Fundașul a fost nemulțumit de condițiile propuse de fosta sa formație, iar discuțiile s-au împotmolit. Motivul? Dinamo i-a prezentat croatului un contract în care prima de instalare era de 25.000 de euro, deși ajunseseră la un acord pentru 50.000.

Conform surselor GSP.RO, Puljic s-a simțit jignit de gestul oficialilor dinamoviști și a mărturisit că nu își dorește să lucreze cu oameni neserioși. Totuși, croatul le-a mai acordat o șansă „câinilor” și i-a anunțat că așteaptă duminică dimineață contractul cu sumele pentru care bătuseră palma inițial.

„Nu trebuie să se panicheze nimeni. Tratativele sunt în desfășurare. Fotbalistul a pus niște condiții pe care clubul încearcă să le rezolve sub o formă sau alta în așa fel în care toată lumea să fie mulțumită. Vom vedea în zilele următoare cum se vor desfășura lucrurile”
Reacția conducerii lui Dinamo

Știrea inițială

Puljic, unul dintre jucătorii favoriți ai fanilor dinamoviști e tot mai aproape de Dinamo. Fundașul va primi un salariu în jurul sumei de 10.000 de euro lunar, cu bonusuri care ar duce până la valoarea de 15.000 de euro.

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a confirmat mutarea la TV Telekom Sport: „Îl aşteptăm să vină şi să semneze”.

Formația din Ștefan cel Mare e de câteva zile în discuții cu Ante Puljic, care a mai jucat la Dinamo în 2016. În prezent, acesta este liber de contract, exact rețeta financiară după care șefii s-au ghidat în ultimii ani.

Puljic, ultima oară la Al-Faisaly, a jucat de-a lungul carierei la Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo București, Tom Tomsk și Al-Faisaly. La Dinamo, a evoluat în sezonul 2015-2016, bifând un gol în 16 meciuri. El a fost adus în România de Mircea Rednic. 

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Interviu cu Roberto Strechie, ultimul transfer al „câinilor”: „Forza Dinamo, mi-am îndeplinit un vis” + simpatizează un stelist

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
dd.x
dd.x  •  25 August 2019, 09:00

Asta si era strategia *** ***: isi bate joc de el, jucatorul renunta; dar nu este el de vina pt ca el s-a batut sa-l aduca... JENANT!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  25 August 2019, 08:11
Postat de cpt.ahab pe 24 August 2019, 23:48

După cum arată România, îți dai seama că nimeni nu se poate compara cu noi în materie de țepe și lucru slab. Să nu deschidem pliscul, pentru că suntem fruntași în rele și codași în cele bune.

Din fericire pentru mine nu traiesc in Romania si zic din fericire pentru ca am avut ocazia sa cunosc diferite rase de oameni si m-am convins ca noi suntem mici copii pe linga altii)) ce este sigur 100% ,noi suntem singurul popor din Europa care se mananca intre ei, se vorbesc urat fata de straini si sunt pusi sa faca rau numai romanului.Se mira si strainii cat de dezbinati suntem si cat de rai dar numai intre noi.

valii_sv
valii_sv  •  25 August 2019, 06:06

Cum le stie Apostol pe toate ? A participat si el la negocieri , probabil ! Dute domnle si scrie pe Libertatea sau Click si mai lasa-ne cu pastilele tale !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează