FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

UPDATE Dorinel Munteanu s-a înţeles cu giurgiuvenii: "Voi semna cu Astra mai întîi pe 3 luni" » Astăzi va fi prezentat oficial

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 15:40

Giurgiuvenii au rezolvat problema băncii tehnice. Ioan Niculae s-a înţeles cu Dorinel Munteanu după ce ieri patronul l-a demis pe ucraineanul Oleg Protasov din cauza rezultatelor slabe: 2-2 cu Concordia Chiajna şi 1-1 cu FC Braşov.

UPDATE / Dorinel Munteanu şi oficialii Astrei au ajuns la un acord, iar în cursul zilei de astăzi vor semna contractul. După aceea tehnicianul va conduce primul antrenament, iar apoi, de la ora 17:45, va fi prezentat într-o conferinţă de presă.

UPDATE / Dorinel Munteanu a recunoscut la Digisport că s-a înţeles cu Astra şi spune pe ce perioadă va semna cu formaţia giurgiuveană: "Da, este adevărat, m-am înţeles verbal cu domnul Niculae pentru un contract. Voi semna întîi pe 3 luni şi în funcţie de rezultate vom vedea dacă prelungim la vară. Chiar acum sînt în maşină, mă îndrept spre Giurgiu".

--------------------------------------------------------------------------------------------

În Cupa Ligii, Astra a pierdut fără drept de apel în faţa Stelei, 0-3. Cu Protasov pe bancă, giurgiuvenii au reuşit 2 victorii şi 7 egaluri.

Dorinel Munteanu are 46 de ani şi a mai antrenat în Liga 1 pe CFR Cluj, FC Argeş, Universitatea Cluj, Steaua, Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti. A cîştigat campionatul cu gălăţenii în sezonul 2010-2011.

În afara ţării, le-a pregătit pe Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar şi Qabala. Din decembrie e liber de contract.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
agent0013
agent0013  •  05 Martie 2015, 02:22

Salut intoarcerea acestui antrenor in fotbalul romanesc ! Acest eveniment este un serios PAS INAINTE pentru fotbalul romanesc ! Ii doresc mult SUCCES !

belamy
belamy  •  04 Martie 2015, 17:51

mare om.....mare caracter.

kingme
kingme  •  04 Martie 2015, 17:47

Trei luni de contract este prea mult,o luna era mai potrivit

Vezi toate comentariile (36)
Comentează