FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

UPDATE » Dorinel Munteanu: "Sîntem pregătiţi de orice. Cred că avem 50 la sută şanse la titlu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 16:21

UPDATE / "Noi sîntem pregătiţi de orice, indiferent de ce se va decide. Vom juca un amical vineri cu Dunărea Galaţi. O să vedem cînd ne vor  pograma cu Rapid. Mi-e greu să vorbesc despre titlu. Cred că în acest moment avem 50 la sută şanse", a declarat în urmă cu cîteva momente Dorinel Munteanu la emisiunea Fotbal Club, pe Digisport.

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a declara că este o pierdere pentru echipa sa faptul că nu va juca împotriva celor de la Pandurii Tg Jiu, deşi formaţia sa va cîştiga cele trei puncte.

"Nu e niciun motiv de bucurie faptul că luăm aşa cele trei puncte. Regulamentul este regulament şi trebuie aplicat. Vor fi trei puncte câştigate, dar ca formă sportivă vom avea de pierdut. Noi ne-am pregătit pentru acest început şi e o pierdere faptul că nu jucăm", a declarat Munteanu conform Mediafax.

Dorinel Munteanu a precizat că autocarul echipei s-a întors din drumul spre Drobeta Turnu Severin, după ce s-a aflat de decizia neprogramării formaţiei Pandurii.

CITEŞTE ŞI REACŢIA LUI PETRE GRIGORAŞ, ANTRENORUL CELOR DE LA PANDURII TG JIU!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
marian_u
marian_u  •  23 Februarie 2011, 21:53

AMR 9!!!!!! Forza Galati!!!!

star01
star01  •  23 Februarie 2011, 17:13

dolarele,banii primiti de la carnacioru editia trecuta i-ai returnat tot in Oltenia?....cred ca da,dar "in alt buzunar"...condescu stie de ce!!!

atletico23
atletico23  •  23 Februarie 2011, 16:49

e faptul ca Otelul a castigat 3 puncte,este cu un pas inainte de titlu... Timosoara are meci cu Gaz metan Medias dificila. Vaslui are meci in deplasara... pot si zicem ca este Etapa Galatului

Vezi toate comentariile (9)
Comentează