FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV După Torje, un alt nume important va pleca de la Dinamo » Antrenorul Bratu i-a exclus din lot

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 09:29

Gabi Torje nu face deplasarea la Botoșani. Croatul Antun Palici nu va mai fi păstrat din vară, deși în iarnă a semnat pe un sezon și jumătate.

UPDATE 14:15

Gabi Torje și Antun Palici nu sunt în lot pentru meciul FC Botoșani - Dinamo, de marți, ora 18:00.

Știrea inițială:

Aduși ca vedete în mercato de iarnă, Gabriel Torje și Antun Palici au dezamăgit crunt. Foști căpitani, apreciați de suporteri, cei doi sunt doar câțiva dintre cei ce se vor despărți la vară de "câini". Sau poate chiar mai devreme!

Dacă nu va interveni nimic neprevăzut, Torjinho nu va face parte astăzi din delegația roș-albilor care va merge la Botoșani. Și fotbalistul se așteaptă să nu fie în lot, surse autorizate afirmă că mijlocașul i-ar fi cerut magazinerului să nu-i pună echipamentul în autocar, că nu va face deplasarea! "A fost la antrenament, este la dispoziția echipei", a transmis Florin Bratu ieri.

Gazeta a anunțat de zilele trecute că Gabi nu va mai fi titular marți la Botoșani, dar după ultimele evoluții ale mijlocașului de 28 de ani și discuția pe care a avut-o cu tehnicianul, sunt șanse reduse ca Torje să mai fie în primul "11" prea curând. TV DigiSport dezvăluia  ieri de probleme extrasportive, în sensul că jucătorul a pierdut câteva nopți înaintea meciului cu Juventus. Aceasta pe lângă cele trei kilograme în plus pe care fotbalistul împrumutat de la Groznâi încă le are.

Antun Palici va pleca și el

Croatul Antun Palici trece din accidentare în accidentare, iar "câinii" s-au săturat de această situație. Și-n cazul lui, nu se știe dacă va face deplasarea. "Ba simte o înțepătură, ba are o indispoziție stomacală, apare frecvent câte ceva", au spus dinamoviștii.

Mijlocașul de 29 de ani mai are contract până în vara 2019, însă la vară cel târziu se va ajunge la un consens pentru întreruperea colaborării. În play-out nici măcar n-a fost în lot în cele două meciuri, are 79 de minute în total, în 4 meciuri. 

2 goluri
are Torje în 2018, în 6 meciuri la Dinamo

"E posibil să fie lipsă de motivație, mă lupt să-i fac să înțeleagă, iar jucătorii înțeleg în anumite momente, dar prea puțin. Mă aștept la mult mai mult de la anumiți fotbaliști care au fost pe la naționale, români și străini" Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Cine dorește să continue cu Dinamo sau să-și găsească alte angajamente la vară trebuie să joace și să se respecte. Iar când nu te oftici că iei gol și bagi resemnat capul în pământ, atunci ai o problemă cu tine însuți!" Florin Bratu, antrenor Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
159971618156261
 •  03 Aprilie 2018, 10:42

Pacat de ce s a ajuns de clubul dinamo si pacat de Torje ,ce bine juca pana sa plece in strainatate acum cred ca ,cariera sa e destul de ratata iar Bratu ca antrenor...nu cred ca e vreun Guardiola sa faca minuni pt ca nu ai cu ce ,bani aruncati pe jucatori

dvd1
dvd1  •  03 Aprilie 2018, 07:43

Torjinho Petardinho, atit e de zis, Antun "Petarda" Palici, atit e de zis. Huooooooooooooooooooooooo Dinamo pt unde s-a ajuns. Desfiintarea cit mai repede

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Aprilie 2018, 20:40
Postat de Viorel Balaceanu pe 02 Aprilie 2018, 15:17

Daca spun de Torje ca are creier de gaina jignesc gaina !Pai in momentul cand a fost cumparat de Udinese credeam ca e ceva de capul lui dar imprumuturile succesive au demonstrat ca e doar un amic al fotbalistilor.

Te bagi într-un subiect pe care nu îl stăpanești ! La Udinese , Torje a fost adus pentru a-l înlocui pe Sanchez și juca foarte bine pană când impresarii jucătorilor aduși cu bani grei au început să facă presiuni la adresa conducerii și au amenințat cu rezilierea contractului ! A jucat totusi 21 de meciuri ! După asta Torje a fost rezervă și i s-a propus împrumutul pentru a juca la Granada echipă soră din Primera unde s-a impus și a jucat 34 de meciuri fiind apreciat dar după un an și jumătate s-a întamplat cam aceeași chestie ...a urmat Espanyol și apoi celelalte ! Dacă ne gandim la un jucător plecat cam în aceeași perioadă (Gardoș) și care a jucat....15 meciuri în 5 ani și la altul(Chiricheș) care a jucat 30 de meciuri tot în 5 ani, Torje cu 150 de meciuri în campionatul Italiei și al Spaniei cred că se ține bine dar a avut ghinion cu un impresar prost ! Evident că schimbările de cluburi , țări, antrenori, nu fac decât rău și nu s-a mai pregătit cum trebuie ! El este un jucător care îi trebuie motivație și continuitate ! Dar așa e când ***, iar tu bați câmpii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează