FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

UPDATE EXCLUSIV FOTO Imagini din această dimineață de la stadionul Dinamo » Decizie bizară luată în premieră de club, înaintea meciului care poate aduce titlul + Prima reacție oficială

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2017 11:57

Reprezentanții clubului Dinamo au luat o decizie bizară înaintea meciului cu Astra de sâmbătă, care ar putea aduce titlul în Ștefan cel Mare. 

update 13:15

Conform ultimelor informații obținute de GSP.RO, televiziunile ar fi vrut să evite o șicană a lui Badea, precum cea din 2015. Atunci, cabinele TV din stadion au fost sigilate la cererea lui Badea, pentru că entitatea deținută de Negoiță nu a ajuns la un acord cu cea a lui Badea pentru a închiria spațiul respectiv, înaintea unui meci Dinamo-FCSB.

update 13:00

Monica Iagăr a oferit o primă reacție oficială din partea taberei dinamoviste: "Habar nu am despre ce vorbiți. Eu nici nu am ieșit din birou azi. De unde să știu eu ce caută poliția locală? Aparține de primărie. Poate vor să țină loc carelor tv. Habar nu am. E prima oare când aud". 

Știre inițială:

Pe Șoseaua Floreasca, în dreptul intrării pentru tribuna oficială, poliția locală a rezervat o bandă de mers și au înconjurat-o cu garduri, îngreunând astfel circulația, spre nemulțumirea șoferilor. Se pare că măsura a fost luată pentru a asigura locurile de parcare ale carelor TV la meciul de mâine.

Totuși, în mod normal, această acțiune are loc în ziua meciului. Este pentru prima oară când se ocupă o bandă cu o zi înainte, fără nicio solicitare scrisă de la organizator și fără nicio aprobare.

La ședința de cooperare de ieri, pentru pregătirea meciului cu Astra, a fost prezentă și Monica Iagăr, care a asigurat organizatorul că va dispune toate măsurile necesare pentru desfășurarea în bune condiții a jocului.

"La solicitarea organizatorului privind locația carelor de transmisie TV, doamna Iagăr a afirmat că se va ocupa personal de așa ceva", conform surselor GSP prezente la ședință.

În mod normal, carele TV vin la stadion în dimineața din ziua meciului, iar zona delimitată de clubul dinamovist este locul obișnuit unde parchează, datorită semnalului bun de transmisie.

  • Meciul decisiv pentru lupta la titlu dintre Dinamo și Astra se joacă sâmbătă în Ștefan cel Mare, de la ora 20:00. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
235222056854909
Mihai Andrei  •  13 Mai 2017, 09:48

acest *** badea nu va renunta la pretentii sadion nu se va face badea vrea moll sa-l intrebe justitia cum a pus mina pe stadion parca ar fi a lui nu se poate asa ceva dns procuratura sa-si faca treaba

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ertyuiop
ertyuiop  •  12 Mai 2017, 16:36

Pt Dinamo trebuie oprita toata circulatia in Bucuresti.....voi realizati ca e prima data dupa un DECENIU cand au o sansa (teoretica) la titlu? :))))))

poison
poison  •  12 Mai 2017, 13:48
Postat de iosif_.vs pe 12 Mai 2017, 13:10

Aveam si eu nume, imi construisem o imagine aici! Doar atat aveam, aici pe net, in realitate sunt un no name.. A trebuit sa vina nemernica tripleta Crotalie-Poison-Weyland si sa ma umileasca, sa imi dea peste cap toate planurile. Dupa ce ca ma terminasera astia a mai aparut si Sadiku care mi-a batut ultimul cui.. Ma enervez si o sa plang! Lasati-ma in pace! Mai e si mama e bolnava, voi nu stiti cat de greu se traieste in Racaciuni..

:) POWER!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează