FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

UPDATE / EXCLUSIV Rednic reacționează, după ce un tabloid a scris că Gnohere l-a acuzat în vestiar că l-a amenințat

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 11:32

Atacantul francez Harlem Gnohere, 31 de ani, s-ar simți șicanat de Mircea Rednic și de fiica antrenorului, Luana, după transferul la FCSB, scrie Cancan. "Bizonul" ar fi primit chiar și amenințări din partea antrenorului. 

update 15:55

Contactat de GSP.RO, Mircea Rednic a refuzat să comenteze informațiile apărute în tabloidul Cancan: "Până nu văd că Gnohere dă o declarație la televizor, live, nu am ce să comentez. Nu am ajuns să comentez ce spun cei din anturaj, prietenii, vecinii sau fetele din club. Noi nu am mai vorbit cu el de când a semnat cu Steaua".

Știrea inițială:

Conform tabloidului, fotbalistul lui FCSB susține că Luana, fosta lui impresară, i-ar fi cerut un comision anual din contractul cu roș-albaștrii, în urma acordului lor de colaborare. Gnohere a contestat această somație de plată la Judecătoria Sectorului 1 și așteaptă verdictul instanței.

"După ce am semnat cu FCSB, le-am zis să mă lase în pace că mă duc la presă și îi fac praf. Luana mi-a spus că nu o interesează cine m-a dus la FCSB și că ea vrea banii în fiecare an din contractul pe care l-am semnat cu FCSB. A pierdut tot în instanță cu mine. Luana habar nu avea ce salariu am eu.

Apoi, m-a amenințat și Rednic și mi-a zis că o să văd eu dacă nu îi dau banii Luanei o să văd eu. Le-am transmis amândurora să nu mă mai caute, că îi dau pe mâna poliției. Mi-au făcut viața un calvar, Luana Rednic și tatăl ei. Când Rednic era antrenor la Dinamo, m-a obligat să semnez cu fata lui un contract de reprezentare. Mi-a zis în față că dacă nu semnez cu Luana, nu mai văd un minut pe teren la Dinamo! La fel a pățit și Olteanu.

Cât a fost Rednic la Dinamo, eu și Olteanu am fost obligați să semnăm cu Luana Rednic”, s-ar fi plâns Gnohere în vestiarul celor de la FCSB, potrivit sursei citate.

Mesaje pentru Rednic

În ultimele zile, în spațiul public au existat noi contre de la distanță între Rednic și Gnohere. 

Antrenorul l-a "înțepat" primul pe atacantul vicecampioanei. (detalii aici)

Francezul a reacționat imediat pe Instagram, printr-un mesaj care-l viza pe Rednic: "Un mincinos nu are patrie, își protejează doar interesele proprii. Nu-i pasă de nimeni. Mincinosul este egoist și manipulator".

Mai mult, după ce-a marcat golul de 2-1 pentru FCSB în deplasarea de la Mediaș, "Bizonul" s-a dus în fața camerelor, și-a pus degetele în urechi și a închis ochii, ca și cum "nu aud, nu văd". Ieri, francezul a mai postat un mesaj: "Ignoră personajele care te critică. Un leu nu se întoarce niciodată când un câine latră!".

Gnohere a venit la Dinamo în vara lui 2015. Ulterior, în iarna lui 2017, Gnohere a ajuns la FCSB, iar la negocieri au participat Luana Rednic și Anamaria Prodan. În acest moment, doar soția lui Laurențiu Reghecampf îl mai reprezintă pe francez.

789686 786658 whatsapp image 2017 01 07 at 00.27.12

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
109743579967966
Pantagruel Aliosen  •  15 August 2018, 09:26

Intre caracterul lui Gnohere si urmele rudimentare de caracter detectate de cercetatori cu ajutorul microscopului electronic, eu merg pe mina atacantului ! Ba , Rednic e un vinzator de meciuri si campionate , ati uitat? Sau e la prima "abatere" ? El pacalea jucatorii romani cu sume derizorii primite pentru blaturi si grosul raminea la el! L-au dat in git colegii, jucatorii , cunoscutii !

832340336969683
Nello Milano  •  15 August 2018, 01:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

idi53
idi53  •  14 August 2018, 17:36

un caracter NEGRU!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează