FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

UPDATE EXCLUSIV Scandal la Dinamo: Gnohere, trimis la echipa a doua! Primele reacții: "Ionuț Negoiță a hotărât!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 17:28

Surse GSP.ro informează că atacantul de 28 de ani a fost înștiințat în urmă cu puțin timp că a fost trimis pe o perioadă nedeterminată la echipa a doua!

update

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că decizia luată în privința lui Gnohere i-a aparținut lui Ionuț Negoiță.

"Azi, domnul președinte a fost la Săftica, a discutat cu Gnohere și a luat decizia de a-l trimite la echipa a doua. Dacă nu semnează prelungirea va fi jucătorul echipei a doua. Sper totuși ca exilul să fie de scurtă durată", a spus Dănciulescu la Digi Sport.

Știre inițială:

Decizia șefilor dinamoviști vine după ce Gnohere nu a acceptat pe loc ultima ofertă făcută pentru prelungirea contractului scadent vara viitoare.  El a mai cerut timp să o analizeze, moment în care șefii i-ar fi transmis: "Ok, până te mai gândești, te duci la echipa a doua!".

Gnohere a ratat un penalty la înfrângerea cu ASA, 1-2, și a primit nota 3 în caseta tehnică din Gazetă, cea mai mică a meciului. 


În urmă cu o săptămână, după aducerea lui Nemec, Gazeta a dezvăluit intențiile lui Dinamo: Gnohere să nu mai fie folosit până în vara viitoare, dacă nu-și prelungește acordul. "Să facă 50 de kile în plus și să-l ia Steaua așa, dacă-l mai vrea!".

Ți se pare corectă decizia luată de Ionuț Negoiță?

Da, merita pedepsit
Nu, Gnohere nu ar fi trebuit trimis la echipa a doua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (127)
1194189007314920
Andrei Andrei  •  15 Septembrie 2016, 07:16
Postat de tzusti_reloaded pe 15 Septembrie 2016, 01:17

:)))))))) LE AM VOPSIT JUCATORII..CE MAI VOR?.. OOPS..SIGUR II PASA? O RECONSIDERARE CRED CA E NEAPARAT NECESARA.. L A MAI FACUT SE IMPRESAR PE OBEZUL DE ... ASA SPORTIV DE PERFORMANTA AI FOST SAU ZICI CA ANTRENEZI.. ITI TAI .. UREMASII DE CRACIUN? ..

Nu sunteți în stare să bateți pe singura echipă fără victorie . Sunteți Varză dinamo *** București

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  15 Septembrie 2016, 06:02

Ianis Zicu despre perioada când era în Ștefan cel Mare: 'Dinamo m-a umilit când s-a stins mama'. Asta e dinamu! Un club de nemernici! Probabil ca Gnohere va spune ceva asemanator dupa ce nu va mai juca la fosta echipa a securitatii comuniste.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  15 Septembrie 2016, 01:17
Postat de cpt.ahab pe 14 Septembrie 2016, 22:48

Stii parerea mea despre Andone. Il menajez pentru ca-i dinamovist adevarat si stiu ca-i pasa.

:)))))))) LE AM VOPSIT JUCATORII..CE MAI VOR?.. OOPS..SIGUR II PASA? O RECONSIDERARE CRED CA E NEAPARAT NECESARA.. L A MAI FACUT SE IMPRESAR PE OBEZUL DE ... ASA SPORTIV DE PERFORMANTA AI FOST SAU ZICI CA ANTRENEZI.. ITI TAI .. UREMASII DE CRACIUN? ..

Vezi toate comentariile (127)
Comentează