FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE FOTO Gabi Tamaş a semnat cu Steaua » S-a pozat cu tricoul cu noua siglă a roş-albaştrilor!

Foto: steauafc.com
Foto: steauafc.com

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 16:48

În urmă cu două zile Gazeta Sporturilor a oferit în exclusivitate informaţia conform căreia Gabi Tamaş va semna cu Steaua, iar astăzi oficialii Stelei au rezolvat mutarea.

UPDATE 15:55 Au apărut primele imagini cu Tamaş după ce a parafat actele. Fundaşul de 31 de ani a pozat cu tricoul Stelei care are pe piept noua siglă a roş-albaştrilor! Aceasta a fost prezentată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor în ediţia tipărită

UPDATE 15:05 » Prima reacţie a lui Tamaş după semnarea contractului, conform Dolcesport: "M-am gîndit la familie atunci cînd am semnat. Steaua este singurul club unde am ocazia sa fac performanţă, să joc în Liga Campionilor. Ştiu că voi supăra unele persoane, dar am ales cu mintea. Am avut oferta şi de la Dinamo, dar nu se compara cu a Stelei".

UPDATE 14:50 » Sursele GSP.ro anunţă că s-a parafat transferul lui Gabi Tamaş. Astfel, începînd de astăzi, fundaşul este noul jucător al roş-albaştrilor pentru următorii doi ani!

UPDATE 14:15 » Gabriel Tamaş a ajuns la sediul Stelei şi, dacă nu apare nimic neprevăzut, în perioada imediat următoare va parafa contractul. "Am venit să semnez cu Steaua", a spus Tamaş, conform Digisport.

Ştirea iniţială:

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, spune că roş-albaştrii urmează să semneze cu fundaşul român şi îi face acestuia o caracterizare interesantă.

"Probabil că Tamaş că va fi la Steaua. Sînt şanse să semnăm cu el. Este consacrat ca un jucător foarte bun. Are 5 ani de Anglia. Sper ca integrarea lui la Steaua să fie foarte bună. Eu sper ca Gabi să nu aibă probleme cu suporterii, mai ales că el e un caracter paşnic. Nu cred că e un tip care să intre în conflict cu oamenii", a spus Argăseală la televiziunea sportro.

Gabi Tamaş a făcut azi vizita medicală, iar în orele următoare este aşteptat să semneze contractul cu Steaua.

Vezi AICI toate episoadele în care Tamaş n-a dat dovadă de caracter paşnic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (259)
bamse1901
bamse1901  •  16 Ianuarie 2015, 08:57

s-a vazut valoarea ta josnica, de fapt la ce te poti astepta de la un betziv

iulianfortasteaua
iulianfortasteaua  •  15 Ianuarie 2015, 22:34
Postat de iulianfortasteaua pe 15 Ianuarie 2015, 22:27

Steaua e singurul club din România unde se poate face performanţă!" Tot Tamas a zis!!! Dinamovisti Daca va batem cu-n golu dat de Tamas ?

Scuze de greseala. gol dat de Tamas

iulianfortasteaua
iulianfortasteaua  •  15 Ianuarie 2015, 22:27
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 15 Ianuarie 2015, 17:38

"Prima reacţie a lui Tamaş după semnarea contractului...: "M-am gîndit la familie atunci cînd am semnat" ... Ce coincidență, și noi tot la familia lui ne-am gândit după ce a semnat cu Steaua!

Steaua e singurul club din România unde se poate face performanţă!" Tot Tamas a zis!!! Dinamovisti Daca va batem cu-n golu dat de Tamas ?

Vezi toate comentariile (259)
Comentează