FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Gabi Enache a revenit în Liga 1: împrumut până la vară de la Partizan

Gabi Enache
Gabi Enache

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 18:37

Dunărea Călărași, locul 12 în Liga 1, a făcut o mutare suprinzătoare în ultimele ore de mercato și l-a adus pe ex-stelistul Gabi Enache (28 de ani).

update 20:05

Dunărea Călărași și Partizan Belgrad au ajuns la un acord, iar Gabi Enache, 28 de ani, va fi împrumutat până la vară, fără opțiune de cumpărare.

 

Știrea inițială:

Dan Alexa vrea să întărească echipă în vederea salvării de la retrogradare și-l dorește cu insistență pe mijlocașul dreapta Gabi Enache, 28 de ani, anunță TV Digi Sport.

Potrivit informațiilor GSP.ro, ar fi vorba de un împrumut până la vară, iar impresarul Anamaria Prodan negociază intens cu sârbii de la Partizan Belgrad.

Mutarea trebuie să se realizeze până la miezul nopții, când se încheie perioada de transferuri în Liga 1.

Enache a ajuns în vara lui 2018 la Partizan, unde a jucat 15 meciuri și a marcat două goluri. De-a lungul carierei, Enache a mai jucat la CS Mioveni, Astra, FCSB și Rubin Kazan.

3 trofeeare Gabi Enache în palmares, toate cu Astra: campionatul, Cupa și Supercupa

800.000 €este cota lui Gabi Enache, potrivit transfermarkt

cal CĂLĂRAȘI

antrenor: Dan Alexa (confirmat)
veniri: D. Benzar, I. Stoica (ambii FCSB), Calancea (CSU Craiova), Șt. Vlădoiu (FC Snagov), Mukanya (Trakai), Luchin (Viitorul), Semedo (Leixoes), C. Nica, Sârghi, Henderson, Najib, Digbeu, A. Omrani, Djemia, Mapuku, G. Iancu, St. Filip (toți liberi)
plecări: Kanda, Șandru, Mezu, Babei, Monroy, Walace, Pușcaș (toți contacte reziliate), Carnat (Sepsi)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
magic4ever
magic4ever  •  26 Februarie 2019, 13:26
Postat de maistor_kokir pe 26 Februarie 2019, 03:27

E remarcabil cum Prodanca i-a tzapit si pe rusi si pe sarbi cu acest pseudo-jucator, racolat probabil de undeva de pe ogoarele patriei. Eu recomand tinerilor romani, care-si doresc sa fie fotbalisti, sa nu care cumva sa aleaga o astfel de meserie, daca nu sunt cu adevarat prieteni cu obiectul muncii, adica cu mingea de fotbal. Altfel, nu vor depasi niciodata jucatori precum Banel Nicolitza sau acest Gabi Enache, oricat de mult vor transpira si vor ara pamantul.

Banel Nicolita a fost super jucator pe langa Enache...cum era el limitat tehnic, era combinativ, alerga enorm si asigura toata banda dreapta...

magic4ever
magic4ever  •  26 Februarie 2019, 13:18

Grande jucatore aceast Enache:)

1013981461965460
Rafael Mazilu  •  26 Februarie 2019, 06:46

Jucător mare si modelul ăsta. Următoarea destinație * Călărași îl împrumută la Fc. Alexandria.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează