FOTBAL  »  Superliga  »  DNA

UPDATE Gigi Becali a fost audiat la DNA! Prima reacție a patronului Stelei: "Am sunat-o pe mama"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 10:47

Gigi Becali a fost audiat ca martor în acest moment la DNA în dosarul deschis în luna ianuarie cu privire la cărțile scrise de deținuți, care au adus zile de libertate pentru unii condamnați.

16:25

Gigi Becali a ieșit din sediul DNA și a oferit prima reacție: ”Nu pot da informații pentru că aș putea influența ancheta. Nu am niciun fel de problemă, am fost chemat ca martor, am plecat ca martor. Se anchetează favorizarea de către funcționarii ANP a celor care au scris cărți după gratii. Vor să vadă dacă nu cumva comisia din pușcărie m-a favorizat, nu eu sunt vizat, ci ei.

În ceea ce privește cărțile pe care eu le-am scris, le-am spus că au fost mai catolici decât Papa. Ce s-a întâmplat la alte pușcării, nu știu. Am stat de vorbă la fiecare carte în parte. Le-am zis că stau să le fac pe toate. Am sunat-o pe mama și i-am zis, ca să stea liniștită.”, a spus Gigi Becali conform stiripesurse.ro. 

Știre inițială:

RomâniaTV anunță că "procurorii DNA s-au sesizat din oficiu cu privire la suspiciunea săvârșirii infracțiunii de favorizare a făptuitorului, în modalitatea ajutorului dat unor persoane condamnate pentru infracţiuni de corupţie, în scopul de a îngreuna executarea pedepselor aplicate de instanţele de judecată".

"Potrivit procesului verbal de sesizare din oficiu întocmit de procurori, fapta ar fi fost săvârşită de mai multe persoane care au acţionat concertat în scopul de a crea aparenţa că sunt îndeplinite condiţiile legale pentru ca persoanele condamnate să fie liberate condiţionat.

Dintr-o notă întocmită de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, precum şi din datele existente în spaţiul public rezultă indicii că, în realitate, aceste condiţii nu erau îndeplinite în realitate, iar prin faptele săvârşite s-a urmărit exclusiv favorizarea persoanelor condamnate", explica DNA într-un comunicat de presă.

De-a lungul ultimelor luni Gigi Becali a dat mai multe declarații ciudate despre persoanele publice care au scris diferite cărți pentru a obține zile de libertate.

"Eu am făcut cinci cărţi, s-au vândut toate ca pâinea caldă. Dacă am făcut eu puşcărie cu cinci luni mai puţin, cui i-am făcut eu rău? A făcut Borcea trei cărţi, care e problema?

De ce atâta duşmănie şi răutate, că face un deţinut în loc de cinci ani, patru ani şi nouă luni. Dacă făceam eu încă cinci luni de puşcărie, cu ce îl încălzea pe procuror, pe CSM?", a declarat Gigi Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  09 Iunie 2016, 09:58

Becali a scris 5 cărți :-))) Asul de trefla,Popa de roșie,dama de neagră ,zece de romb si juvetele de trefla....daca se apuca de scris cu un an mai devreme cred că termina tot pachetul de 52 cărți...dar fără jockeri :-)))

balauru48
balauru48  •  08 Iunie 2016, 22:19

@ randoom&valahul, si cine va mai plătește salariile de postaci? :))

sexilian
sexilian  •  08 Iunie 2016, 22:08

din ce a facut asta cartile?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează