FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE Gruia Stoica a fost la Pro Rapid şi le-a dat bani rapidiştilor: "Acum îl voi suna pe Copos"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 18:38

UPDATE / Gruia Stoica a fost la Pro Rapid şi i-a premiat pe jucătorii Rapidului, aşa cum promisese după derby-ul cu Steaua, scor 1-1.

"Pentru abnegaţia, devotamentul şi spectacolul pe care l-au oferit duminică la meciul cu Steaua, am decis să le fac o premiere. Nu cred că suma contează, contează şi gestul, pentru că în locul meu putea să fie orice bun român pentru a susţine echipa Rapid. Jucătorii au fost plăcut surprinşi, mi-au mulţumit şi atît. În acest moment nu se pune problema să fiu noul finanţator sau noul patron al clubului Rapid. Domnul Copos este în continuare acţionarul majoritar al clubului", a declarat Gruia Stoica, conform Mediafax.

El a menţionat că îl va suna pe acţionarul majoritar al clubului Rapid, George Copos. "Cu domnul Copos nu am apucat să vorbesc. O să îl sun, nu pentru a-i spune că am făcut, ci ca să îl întreb ce mai face".

UPDATE / Conform Dolcesport, giuleştenii s-au răzgîndit şi se vor prezenta la partida împotriva constănţenilor indiferent dacă Gruia Stoica va plăti bonusul promis după meciul cu Steaua.

Şi Marian Rada a confirmat informaţia: "Jucătorii au hotărât să facă deplasarea, vom juca meciul cu Viitorul", a spus tehnicianul pentru mediafax.

Jucătorii rapidişti au anunţat după derby-ul cu Steaua că nu se vor prezenta la meciul cu Viitorul Constanţa din această etapă, în semn de protest faţă de neachitarea salariilor.

Totuşi, Pancu şi compania se pot răzgîndi chiar azi! Motivul? Gruia Stoica a promis că va acorda o primă de 15.000 de euro pentru toată echipa după evoluţia cu Steaua şi azi va merge la Pro Rapid pentru a plăti bonusul.

Conform Dolcesport, Stoica vrea să ofere chiar 25.000 de euro jucătorilor lui Marian Rada şi fotbaliştii sînt hotărîţi să se prezinte la partida de la Constanţa în cazul în care omul de afaceri îşi va respecta promisiunea.

Citeşte şi:
Maria Andrieş scrie azi despre greva din Giuleşti: Vai, ce ruşine să-ţi ceri drepturile!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (78)
robert_rapid98
robert_rapid98  •  21 Aprilie 2013, 14:49

Frumos gestul respect griua stoica sper sa veniti la rapid si sa faceti o echipa care sa se bata la campionat bine din partea mea poate sa ramana si copos dar numai sa bage bani in echipa FORZA RAPID

dihorul
dihorul  •  19 Aprilie 2013, 22:09

`Respect pentru domnul Gruia! Numai un RAPIDIST poate face acest gest.

agentul0007
agentul0007  •  19 Aprilie 2013, 20:28

daca ajuti pe unii oameni saraci te ia dna ? cam asa zici tu . esti liber sa faci ce vrei cu ei daca ai bani da sa nu dai mita

Vezi toate comentariile (78)
Comentează