LIGA 1    •   ASTRA

UPDATE GSP.ro a fost confirmat: El e noul antrenor al Astrei

Articol de — Vlad Nedelea Marti, 03 Aprilie

Astra Giurgiu s-a despărțit luni de Edward Iordănescu, iar numele vehiculate să vină în locul lui au curs. Mulțescu, Mutu, Măldărășanu, plus alte două nume nedezvăluite s-au bătut pe acest post. UPDATE 13:25

Așa cum GSP.ro a anunțat marți seară în exclusivitate, la ora 23:35, Gigi Mulțescu a fost numit astăzi oficial pe banca Astrei.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Sursele GSP.RO susțin că lupta a fost câștigată de Gigi Mulțescu, care în această seară a ajuns la o înțelegere cu formația giurgiuveană și mâine va conduce primul antrenament. 

Cuvântul lui Ioan Niculae a fost decisiv, el fiind cel care l-a dorit din primul moment pe tehnicianul de 66 de ani. Mulțescu o va conduce pe Astra Giurgiu pentru a 3-a oară în carieră. 

Gigi Mulțescu a mai antrenat-o pe Astra Giurgiu între 2001 și 2002, pe când echipa juca la Ploiești, dar și în 2012, când formația deja se mutase pentru meciurile oficiale la Giurgiu.

  • Primul meci al lui Mulțescu va fi la CFR Cluj, în duminica Paștelui.
  • Echipa din Giurgiu este pe locul 5 în play-off, cu 22 de puncte. Obiectivul este calificarea în cupele europene.
  • Ultima dată Gigi Mulțescu a antrenat-o pe CS U Craiova, în sezonul 2016-2017. 

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

fibra  •  04 Aprilie 2018, 17:31

Lăudați - va. Cu o zi înainte era *** 90%.

Dumitru Neculai  •  04 Aprilie 2018, 10:31

multescu o alegere BUNA chiar fata de iordanescu Iordanescu poate fi comentator tv vorbeste frumos agreiat de presa stie engleza ppresa crede ca vina e la patron uitand ca edy era angajatul si a fost avertizat dupa jocul cu craiova cear fi vrut sal roage patronul sa joace mai an vana Cred ca el a facut front comun cu jucatoriii rezultat AUT urmeaza si acei jucatori nemultumiti cu FITE

craiovenis  •  04 Aprilie 2018, 00:22

O sa ii pricopseasca asta...

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase